Spider-Man Homecoming: în primul trailer, Peter Parker e gata de acțiune

Marvel nu ne lasă să respirăm, iar în 2017, printre filme și seriale din MCU, vom avea parte de Spider-Man Homecoming, primul dintr-o nouă serie de pelicule.

Ne-am obișnuit deja să vedem două filme pe an cu caractere din Universul Cinematic Marvel, dar 2017 s-ar putea să depășească toate recordurile din acest punct de vedere. Marvel TV împreună cu Netflix ne pregătesc primele sezoane din Iron Fist și The Punisher, la care se adaugă o mini-serie The Defenders pe același serviciu de streaming. The Inhumans, un alt serial, va avea premiera în SUA pe ABC. Pe marile ecrane, Marvel Studios va avea trei filme, dintre care Spider-Man Homecoming se anunță a fi cel mai interesant.

Acesta va fi primul film de lung metraj dintr-o nouă franciză Spider Man, cum au fost alte câteva nu foarte reușite în ultimele două decenii. Rolul principal va fi interpretat de Tom Holland, pe care l-ați văzut în pielea lui Peter Parker pentru prima oară în Captain America: Civil War, unde s-a alăturat echipei lui Iron Man.

În tradiția filmelor din ultimii ani, vă puteți aștepta ca alte caractere din seria The Avengers să-și facă de asemenea simțită prezența în Homecoming. Primul de care știm este Iron Man, interpretat în continuare de Robert Downey Jr, ce pare a fi un fel de profesor sau ghid pentru Peter Parker într-o etapă a vieții în care abia își descoperă amploarea abilităților. De partea cealaltă a baricadei se vor afla Vulture intepretat de Michael Keaton și Tinkerer intepretat de Michael Chernus. Pe acesta din urmă s-ar putea să-l știți din rolul de frate al personajului principal din Orange is the New Black, dar și din Captain Philips, Aloha sau Bourne Legacy.

Trailerul de mai sus a avut premiera în cadrul show-ului de aseară Jimmy Kimmel Live! și, din ce putem desprinde, se pare că va continua combinația de super acțiune și elemente discrete de umor. În cazul de față, glumele se pare că vor veni din zilele petrecute la liceu de către Parker.

16:41 09.12.2016
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video