25 feb. 2017 | 11:00

Noi probleme descoperite cu Google Pixel după ultima actualizare

ACTUALITATE
Noi probleme descoperite cu Google Pixel după ultima actualizare

În continuare, telefoanele Google Pixel au unele dintre cele mai bune review-uri din ultimul an, dar asta nu înseamnă însă că sunt perfecte.

În ultimele luni, au fost descoperite mai multe probleme cu smartphone-urile din gama Google Pixel și Pixel XL. Partea bună este că acestea s-au putut remedia prin actualizări de firmware, dar în contextul în care gadgeturi foarte scumpe ajung să-și frustreze utilizatorii, este dificil să vezi jumătatea plină a paharului.

Inițial a fost vorba de câteva circumstanțe în care mai multe telefoane Pixel s-au închis din senin. Posesorii de iPhone au trecut printr-o experiență similară în lunile de iarnă și s-ar putea să fi fost o problemă cauzată de temperaturi extreme. Un număr surprinzător de mare de utilizatori au sesizat distorsiuni și o scădere semnificativă a calității sunetului la volum maxim. Cei de la Google au răspuns aproape de fiecare dată utilizatorilor nemulțumiți și au încercat să găsească soluții.

Nu se aștepta însă nimeni ca o actualizare menită să rezolve o problemă să atingă performanța de a cauza altele. Conform celor de la Android Police însă, sute de utilizatori au observat că imediat după update-ul care a rezolvat distorsiunile la volum înalt, conectivitatea Bluetooth a avut de suferit. Situația neplăcută a fost înâmpinată și de redactorul Corbin Davenport de la Android Police și s-a manifestat prin deconectarea aleatorie a telefonul de la diverse dispozitive Bluetooth, precum CarKit-uri sau sisteme handsfree.

Unul din scenariile posibile care au cauzat problema s-ar putea să fi fost legat de sporirea drepturilor funcției Bluetooth din telefon cu consecințe neașteptate. Pe marginea subiectului, un reprezentat Google s-a implicat deja într-o discuție pe Reddit încercând să ajute utilizatorii. În mod evident, în același timp se lucrează la o soluție pe termen lung pentru remedierea situației neplăcute. Între timp, până la apariția unui nou update, vă puteți reconecta fără probleme la dispozitivul proaspăt deconectat. Eventual, dezactivați și reactivați funcția Bluetooth din meniul de configurare.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele