Telefoanele Google Pixel au probleme mari de stabilitate

Telefoanele Google Pixel au probleme mari de stabilitate

Sunt multe motive să vă luați un telefon Google Pixel, dar apar din ce în ce mai multe care s-ar putea să vă descurajeze.

Anul acesta, Google și-a anunțat intrarea în domeniul producției de smartphone-uri. Dispozitivele Google Pixel au beneficiat de o serie de review-uri pozitive și le vedeți în numeroase topuri ca fiind unele dintre cele mai bune telefoane lansate în anul ce urmează să se încheie în câteva zile. Au o cameră surprinzător de bună, cele mai noi procesoare Snapdragon și includ avantajul de a veni preinstalate cu cea mai nouă versiune de Android.

Din păcate, în momentul în care vinzi milioane de aparate, în mod inevitabil, vor exista câteva cu probleme. În urmă cu aproximativ o săptămână, de exemplu, detaliam modul neplăcut în care apar distorsiuni atunci când ascultați muzică pe un Google Pixel la volum mare. Alți utilizatori au ajuns să se plângă pe forumuri după ce terminalele lor nu au mai răspuns la funcția de dublu-tap pe ecran pentru ieșire din standby.

Cea mai recentă frustrare cauzată de telefoanele de top ale gigantului din Mountain View vine sub forma blocajelor aleatorii. Mai mulți posesori de Google Pixel au început să detalieze online situații în care dispozitivele nu mai  răspund la nici o comandă. În prima etapă, pare să fie o problemă de maxim 30 de secunde. Din păcate, au existat și situații în care, după aproximativ un minut, un Pixel a refuzat să mai răspundă la vreo comandă. Atunci, singura soluție a implicat repornirea fortață a gadgetului.

În ceea ce privește motivul principal pentru astfel de situații, acela este încă necunoscut. Unii au fost de părere că s-ar putea să aibă legătură cu o aplicație intitulată Live360 Family Locator. Din păcate, au existat și cei care s-au plând de simptome similare fără să aibă respectivul program instalat. Nu există nici un comunicat oficial Google pe marginea subiectului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo