Google caută inspirație pentru Pixel 2 de la utilizatorii de Pixel

Google caută inspirație pentru Pixel 2 de la utilizatorii de Pixel

Unul dintre cele mai inspirate și de succes smartphone-uri din 2016 a fost Google Pixel. În cazul Pixel 2, Google speră să genereze același interes.

În ultimul trimestru al anului trecut, Google a lansat primul său smartphone realizat in-house. Spre deosebire de terminalele Nexus realizate în colaborare cu LG, Huawei, HTC sau Samsung, compania americană a definit fiecare particularitate de design și funcționalitate a celor două telefoane Pixel. În cea mai mare parte, gadgeturile au fost un succes răsunător. Unele publicații online afirmă că ar avea cea mai bună cameră la ora actuală, iar actualizările constante oferite de Google reprezintă de asemenea un plus semnificativ.

În privința designului exterior au existat însă câteva critici, iar Google vrea să incorporeze toate pretențiile utilizatorilor în următoarea variantă. Nimeni nu știe exact când se va lansa Pixel 2, dar inginerii companiei americane lucrează cu siguranță intens la noul terminal.

,,Vreau să aud la ce vă gândiți. Ce vă place la design? Ce disprețuiți? Ce am reușit să facem bine? Ce v-ați dori să îmbunătățim?” Până când Pixel 2 va ajunge însă pe ultima sută de metri înainte de lansare, Krishna Kumar, directorul de produs pe Pixel a decis să ceară sfaturi de la comunitate legate de elementele care ar trebui îmbunătățite în viitorul telefon.

Cum era de așteptat, răspunsurile au fost nenumărate, dar au existat câteva teme comune. Mulți au afirmat că și-ar dori o ramă mai subțire a ecranului. Rezistența la apă a gadgetului a venit de asemenea în discuție. Conform câtorva zvonuri, aceasta din urmă va fi adresată, dar este greu de spus dacă vom vedea o ramă semnificativ mai subțire, aproape inexistentă la Pixel 2.

În altă ordine de idei, dacă vreți să vă dați și voi cu părerea vizavi de schimbările ce ar trebui incluse în Google Pixel 2, accesați forumul Pixel User Community și scrieți câteva cuvine.

Citește și: