Incredibles 2 are un trailer pe care îl vei adora

Incredibles a fost unul dintre cele mai de succes filme ale Pixar. De aceea, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că ne pregătim de o continuare.

Cei de la Pixar au produs unele dintre cele mai apreciate filme de animație, atât de către adulți, cât și de copii. Multe dintre ele au avut parte de una sau mai multe continuări. Primul film Pixar, Toy Story a devenit o trilogie, iar dacă lucrurile evoluează cum trebuie, în 2019 ar trebui să vedem cel de-al patrulea film din serie. Cars este de asemenea o trilogie, dar multe alte lung metraje foarte apreciate s-au reflectat într-o singură poveste. Ratatouille, Wall-E sau Insde Out intră în categorie filmelor pentru care mi-aș dori o continuare.

În cazul în care Incredibles se numără printre filmele tale preferate de la Pixar, te vei bucura să afli că se lucrează intens la o continuare. Distribuția originală se va reuni pentru Incredibles 2, chiar dacă vor exista și câțiva actori noi în spatele noii povești. Scenariul și regia vor fi semnate de Brad Bird. Tot el a fost responsabil în întregime de primul The Incredibles lansat în 2004.

The Incredibles a generat la momentul lansării aproximativ 600 de milioane de dolari în încasări la nivel global. Atunci, mulți s-au grăbit să creadă că vom avea parte de o continuare imediat. Între timp, au trecut 13 ani de atunci și va mai trece încă unul până va ajunge în cinematografe.

Deși premiera pentru The Incredibles 2 va avea parte pe 15 iunie 2018, Disney și Pixar au început deja procesul de promovare al peliculei. Primul pas a implicat lansarea teaser trailerurului de mai sus. Deși are mai puțin de un minut, face o treabă foarte bună în a te introduce în poveste filmului și în a-ți aduce aminte de ce l-ai îndrăgit atât de mult pe Jack – Jack și abilitățile sale speciale un pic ciudate.

Alexandru Puiu
20:42 20.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video