Primele specificații pentru LG V30 au ajuns deja online

Primele specificații pentru LG V30 au ajuns deja online

În ultimele luni am aflat tot mai multe detalii despre LG G6, dar LG V30 pare să fie un alt telefon de top la care sud coreenii lucrează intens.

Mai sunt doar câteva zile până la anunțarea oficială a LG G6. Următorul vârf de gamă al sud coreenilor ar trebui să fie dezvăluit într-o conferință ce va avea loc la Barcelona în aceleași zile în care se va desfășura MWC 2017. Acesta este însă doar unul dintre gadgeturile cu care sud coreenii speră să facă valuri în acest an. Al doilea va fi LG V30.

După ce LG V10 și LG V20 au impresionat un public destul de numeros în ultimii doi ani, cei de la LG se pare că au considerat că respectivul aparat merită un urmaș. Acesta va împărți câteva particularități de design cu celelalte aparate din serie, dar va fi semnificativ mai sprinen datorită utilizării celor mai noi procesoare de la Qualcomm.

În teorie, LG G6 ar fi trebuit să fie primul smartphone construit în jurul unui Snapdragon 835. Mai multe surse au confirmat însă că Samsung se ocupă de producția în serie a SoC-ului și are monopol pe primele stocuri pentru a le folosi în Galaxy S8. Din acest motiv, LG va apuca să pună mâna pe cele mai noi și rapide procesoare Qualcomm la câteva luni după lansarea G6.

Pe lângă faptul că va fi primul telefon LG cu Snapdragon 835, LG V30 va avea 6GB RAM și abilități de redare audio îmbunătățite în comparație cu LG V20. Dacă nu vă aduceți aminte, V20 a fost clasificat ca fiind un smartphone pentru audiofili, deci nu ar trebui să fie o supriză prea mare faptul că V30 va incorpora de asemenea un DAC foarte capabil de la ESS. Până când acest informații vor fi confirmate, merită să le percepeți cu un anumit grav de reticență.

Citește și: