LG G6 va fi un smartphone perfect pentru audiofilii pretențioși

LG G6 va fi un smartphone perfect pentru audiofilii pretențioși

Cu câteva zile rămase până la MWC 2017, se pare că mai avem suficient de mult timp pentru a afla noi detalii despre LG G6 înainte de lansarea sa oficială.

Au trecut doar câteva zile de când am văzut câteva imagini cu viitorul vârf de gamă al celor de la LG și deja au apărut online noi informații legate de respectivul terminal. Imaginea de mai jos publicată de ITHome confirmă o ramă foarte subțire a ecranului pe marginile laterale și un raport de aspect neobișnuit – 18:9. Panoul intitulat Full Vision va avea o diagonală de 5,7 inci cu o rezoluție quad HD de 2880 x 1440 pixeli.

Datorită unui parteneriat foarte bine pus la punct cu Google, mai multe surse au afirmat că s-ar putea să fie primul smartphone cu Google Assistant care nu face parte din familia de aparate Pixel. Rezistența la apă pare să fie de asemenea pe lista specificațiilor. Cu o lansare planificată pe 26 februarie, nu vom mai avea mult de așteptat până când aceste informații se vor confirma sau infirma.

Vizavi de perfomanța audio a gadgetului, cei de la LG nu s-au putut abține și au lansat un comunicat de presă pe site-ul companiei din Coreea de Sud. Aparent, acesta va avea o configurație de cipuri audio similară cu LG V20 lansat anul trecut. În centrul atenției va fi un quad-DAC pe 32 de biți ce promite să ofere o calitate îmbunătățită a calității sunetului emis. Convertorul digital analog va oferi un control independent pe fiecare canal audio pentru un sunet mai curat și mai echilibrat. Responsabili de respectivul dac sunt cei de la ESS.

Accentul producătorilor pe performanța audio vine ca o confirmare implicită a faptului că nu va lipsi o mufă de căști standard din configurația gadgetului. Astfel, dacă ați investit o sumă semnificativă de bani într-o pereche, le veți putea folosi cu LG G6 fără vreun adaptor.

lg-g6-leaked-front-panel

Citește și: