A pozat cu un iPhone familia regală și acum speră să facă bani cu poza

A pozat cu un iPhone familia regală și acum speră să facă bani cu poza

O poză făcută în grabă de o mamă din Marea Britanie ar putea să-i aducă o sumă frumoasă de bani. Ea spune că i-ar folosi într-un scop nobil. 

Karen Anvil, o mamă singură din Anglia, a reușit să îi fotografieze cu iPhone-ul său pe Ducele și Ducesa de Cambridge – Prințul William și Kate Middleton, care mergeau alături de Prințul Harry și Meghan Markle. Cele două cupluri erau în drum spre Biserica Sandringham pentru slujba de Crăciun. Anvil a reușit să capteze atenția familiei roiale strigând „Crăciun fericit!” în direcția lor.

La câteva ore de la postarea pe Twitter, fotografia a strâns zeci de mii de retweet-uri. A fost bifată ca favorită de aproape 80.000 de oameni, așa c-ai putea spune că e un viral. A ajuns chiar pe coperta mai multor ziare britanice.

Se pare că fotografia ar putea să o îmbogățească pe Anvil cu mii de dolari. Ea speră să folosească acești bani pentru a plăti taxele de facultate pentru fiica sa. Femeia a declarat pentru BBC că frenezia legată de poză a fost „bizară și nebunească”.

Poza familia regala Marea Britanie

Atunci când a postat imaginea, Anvil a fost copleșită de mesaje de la oameni care îi cereau permisiunea să o folosească. La început, și-a dat acordul fără să stea pe gânduri. Apoi, alți utilizatori i-au sugerat să ceară drepturi de autor pe imagine. Astfel, femeia a angajat un agent de fotografii cu celebrități, pe nume Ken Goff, pentru a se ocupa de vânzări.

Goff spune că fotografia va aduce mii de dolari femeii. „A fost cea mai bună fotografie a zilei”, a zis el, deși erau o mulțime de fotografi profesioniști acolo. „Avem personajele principale, Catherine și Meghan, în mijlocul cadrului. Este poza perfectă”.

Anvil speră ca banii pe care îi va strânge să îi folosească pentru a plăti taxa de 36.000 de dolari necesară pentru ca fiica ei să facă facultatea de asistente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: CNBC