Posesorii de Samsung sunt mai fericiți decât cei de iPhone

Posesorii de Samsung sunt mai fericiți decât cei de iPhone

Un studiu efectuat recent arată că posesorii de telefoane Samsung sunt mai fericiți decât cei care au iPhone-uri.

Compania LikeFolio a efectuat recent un studiu în cadrul căruia a descoperit că cei care au un telefon Samsung se bucură mai mult de acesta decât cei care au un iPhone. Studiul a fost efectuat pe Twitter și a luat în calcul toate mesajele postate despre telefoane începând cu ianuarie 2016.

Într-adevăr, gândurile pozitive cu privire la brand au înregistrat o scădere semnificativă imediat ce telefoanele Galaxy Note 7 au început să explodeze și au fost, într-un final, scoase de pe piață. Totuși, nivelul de apreciere a brandului și-a revenit destul de repede, în aproximativ două-trei luni, iar acum a ajuns la un nivel aproape similar cu cel dinaintea eșecului Note 7.

samsung iphone

Samsung a investit destul de mult în campanii de (re)popularizare a brandului, iar efectele se văd. În plus, au reușit să facă și telefoane destul de bune, modelele S8 și Note 8 fiind primite destul de bine de public.

Pe de altă parte, tweet-urile pozitive despre iPhone au rămas la un nivel constant, atât din punct de vedere al numărului, cât și în comparație cu cele despre Samsung. E probabil ca Apple să aibă parte de o creștere a nivelului de apreciere în următoarele luni, odată ce iPhone X ajunge la din ce în ce mai mulți oameni. Telefonul ar putea fi foarte apreciat, având în vedere că aduce schimbări importante de design, între care amintim ecranul OLED, primul de pe un smartphone Apple.

Într-adevăr, studiul nu ne poate spune totul, având în vedere că Twitter este folosit doar de un anumit segment de clienți.

Citește și:
Etichete: