Polaroid Snap Touch Instant îți printează pozele în fugă

Polaroid Snap Touch Instant îți printează pozele în fugă

În cazul în care aveți în continuare o afinitate pentru abilitățile camerelor Polaroid de altă dată, Polaroid Snap Touch Instant Camera aduce același concept în actualitate.

Este aproape imposibil să nu fi auzit de Polaroid. Camerele din ultimele decenii capabile să listeze fotografii oriunde v-ați afla, au avut din totdeauna un farmec aparte, chiar dacă prețurile consumabilelor nu erau mici deloc. Acesta a fost probabil și unul dintre motivele pentru care compania a intrat în faliment în urmă cu câțiva ani și a fost achiziționată de un alt gigant american.

Trecând însă peste detaliile de fond, este de apreciat faptul că în continuare puteți cumpăra camere Polaroid, iar acestea sunt cât se poate de utile și atrăgătoare. Cea mai nouă astfel de cameră a fost detaliată în urmă cu ceva timp la Photokina 2016 și este surprinzător de compactă. În condițiile în care este capabilă să și imprime realizările voastre fotografice, dimensiunea pare aproape absurdă.

Polaroid Snap Touch Instant Camera este construită în jurul unui display LCD cu diagonala de 3,5 inci. Acesta din urmă este sensibil la atingere și responsabil de majoritatea interacțiunii cu particularitățile procesului de captură. Deși partea de video nu este nici pe departe definitorie pentru Polaroid, camera poate filma clipuri Full HD luminoase și încărcate de detalii. Ține doar de voi dacă veți profita de acele elemente sau nu. Toate clipurile și imaginile, indiferent dacă vor fi sau nu imprimate instant, vor ajunge pe un card microSD pentru a fi stocate sau listate ulterior.

Prin intermediul conectivității Bluetooth, vă puteți conecta telefonul cu iOS sau Android pentru a imprima fotografii de pe smartphone pe cameră. Tehnologia de imprimare folosită este Zero Ink Printing și, în acest caz particular, se reflectă în tipărituri de 2 x 3 inci. Disponibilă doar pentru precomandă momentan, camera ar trebui să ajungă în magazine în următoarele săptămâni la 180 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo