OnePlus 5T a ieșit pe primul loc în cel mai important test

OnePlus 5T a ieșit pe primul loc în cel mai important test

OnePlus 5T este unul dintre cele mai atractive smartphone-uri la ora actuală. Se pare însă că nu doar prețul îl poziționează în topul preferințelor.

Brandul OnePlus a fost asociat întotdeauna cu smartphone-uri accesibile și o performanță peste medie. Acestea nu sunt neapărat speciale din punctul de vedere al designului, dar poți afirma fără echivoc faptul că OnePlus 5T arată de semnificativ mai bine decât toate variantele precedente. În plus, se pare că noul vârf de gamă al chinezilor este capabil să se încarce surprinzător de repede.

Într-un test realizat de cei de la Tom`s Guide, OnePlus 5T a ieșit pe prima poziție într-un top al celor mai performante smartphone-uri, când vine vorba de viteză de încărcare. Asta înseamnă că, pe lângă faptul că arată foarte bine, poți sta liniștit gândindu-te că în doar 30 de minute la priză, bateria s-a încărcat de la zero la 59%. După doar 60 de minute, ai ajuns la 93% pe OnePlus 5T. 

Comparativ cu alte telefoane de top de la Samsung sau Apple, este evident că OnePlus 5T joacă în altă ligă. Galaxy Note 8, actualul vârf de gamă al sud coreenilor se încarcă doar până la 35% după 30 de minute la priză, în timp ce 60 de minute se reflectă într-un procent de 74%. iPhone X nu stă foarte rău în același clasament, ajungând la 50% după 30 de minute și 81% după 60 de minute.

Este important de reținut că testul reprezentat grafic mai jos nu ia în calcul dimensiunea bateriilor. Aproape de fiecare dată, acestea sunt diferite. Pe de altă parte, OnePlus 5T, LG V30 și Note 8 sunt construite toate trei în jurul unui acumulator de 3300 mAh.

În final, dacă știi că ai o problemă bateria la telefon, clasamentul de mai jos ar putea fi cel mai relevant dacă te gândești să investești bani într-un nou smartphone. Din păcate, cel mai important criteriu de achiziție tinde să fie designul și producătorul, pentru majoritatea internauților.

oneplus-5t-charging

Citește și: