23 mai 2017 | 14:32

OnePlus 5 va fi primul smartphone unicorn de pe piață

ACTUALITATE
OnePlus 5 va fi primul smartphone unicorn de pe piață

OnePlus 5 se apropie de lansare, iar compania ne arată care vor fi culorile disponibile pentru smartphone.

De multe ori avem de-a face cu zvonuri venite ”pe surse” când vine vorba de noile telefoane care ar trebui să se lanseze și trebuie să discutăm despre simple speculații. Acum, însă, avem parte de un mic teaser venit chiar de la producători. Astfel, ne-au fost dezvăluite culorile disponibile pentru OnePlus 5.

Cei de la OnePlus par a fi curioși despre culorile pe care le vor clienții lor pentru smartphone, astfel că au postat pe Twitter un mesaj în care arată nuanțele disponibile pentru telefon. Avem de-a face cu două culori standard, negru și gri, dar și două culori ceva mai selecte. Una dintre acestea este culoarea roșie, similară cu cea folosită de către Apple pentru o ediție specială de iPhone.

oneplus 5 telefon unicorn culori

Cealaltă culoare, de unde vine adevărata surpriză, este un gradient multicolor care pleacă de la roz și merge către turcoaz, această variantă fiind denumită de către producător ca ”unicorn”, asemănat de unii utilizatori cu Slushii, scrie androidcentral.com.

Această nuanță multicoloră va face ca OnePlus 5 să iasă în evidență, cu siguranță, față de alte smartphone-uri lansate în culori normale și chiar conservatoare.

Smartphone-ul stă bine și pe partea de specificații, urmând să aibă un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Quad HD, în timp ce ”inima” smartphone-ului va fi procesorul Qualcomm Snapdragon 835, care rulează la 2,35GHz. fiind unul dintre puținele dispozitive de pe piață care beneficiază de acest procesor.

În plus, smartphone-ul va avea și 8GB de memorie RAM, alături de 64GB de spațiu de stocare. OnePlus 5 vine și cu un slot de card microSD, prin care poți extinde stocarea cu până la alți 128GB. Placa video este modelul Adreno 540, iar bateria este destul de mare, având o capacitate de 4000mAh.