OnePlus 5 ar putea fi mai puternic decât Samsung Galaxy S8

OnePlus 5 ar putea fi mai puternic decât Samsung Galaxy S8

Știm deja că OnePlus 5 va apărea pe piață în această vară, iar noile zvonuri ne fac să așteptăm și mai mult smartphone-ul.

Cele mai noi zvonuri legate de OnePlus 5 ne arată că am putea avea de-a face cu un telefon extrem de puternic. Lista de specificații este aproape completă, iar componentele din smartphone ar putea rivaliza cu cele ale lui Samsung Galaxy S8. Astfel, flagship-ul sud-coreenilor ar putea fi detronat de către cel lansat de chinezi.

Noua listă de specificații a apărut la reseller-ul chinez Geekbuying, iar în cea mai mare parte confirmă informațiile știute deja. Astfel, telefonul ar urma să aibă un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Quad HD, în timp ce ”inima” smartphone-ului va fi procesorul Qualcomm Snapdragon 835, care rulează la 2,35GHz. fiind unul dintre puținele dispozitive de pe piață care beneficiază de acest procesor.

În plus, smartphone-ul va avea și 8GB de memorie RAM, alături de 64GB de spațiu de stocare. OnePlus 5 vine și cu un slot de card microSD, prin care poți extinde stocarea cu până la alți 128GB. Placa video este modelul Adreno 540, iar bateria este destul de mare, având o capacitate de 4000mAh.

oneplus 5

Site-ul chinez a publicat imaginea de mai sus pentru telefon, chiar dacă OnePlus 5 va veni cu o singură cameră pe spate, aceasta urmând să aibă un senzor de 23 de megapixeli. Camera din față, în schimb, va avea un senzor de 16 megapixeli, arată slashgear.com.

Alte detalii cu privire la telefon ne arată că acesta va avea un senzor de amprentă, un port USB-C, va beneficia de NFC, dar și de funcția de încărcare rapidă Dash Charge. În plus, smartphone-ul va veni cu Android 7.1. De asemenea, prețul inițial de vânzare al telefonului va fi de 450 de dolari, dar acesta ar fi doar un preț special, cel normal fiind de 622 de dolari.

Citește și: