OnePlus 5 are în sfârșit o dată oficială de lansare

OnePlus 5 are în sfârșit o dată oficială de lansare

După lungi speculații pe marginea unui nou smartphone al brandului, avem în sfârșit o dată oficială de lansare pentru OnePlus 5.

Au trecut deja câteva luni de când povestim despre OnePlus 5. Acesta urmează să fie noul vârf de gamă al chinezilor și unul dintre cele mai performante telefoane ale anului. Având în vedere că fostul terminal de top al companiei a fost OnePlus 3T, primul din lume cu 6GB RAM, noul model ar fi trebuit să fie OnePlus 4. Se pare însă că cifra 4 aduce ghinion în cultura chinezească, iar producătorul a decis să sară direct la OnePlus 5.

Indiferent de numele sub care va apărea pe piață, important este că una dintre datele vehiculate pentru lansare s-a dovedit a fi adevărată. OnePlus 5 se va lansa oficial pe 20 iunie, iar o imagine a aparatului ce pare a fi autentică a apărut la scurt timp după comunicatul oficial. Evenimentul va avea loc la ora 19:00 – ora României.

Cum s-a întâmplat și în trecut, după lansarea oficială care se va petrece online, OnePlus va organiza evenimente separate în marile orașe ale lumii. Acestea vor ajuta curioșii să pună mâna pe terminal și să-și formeze o părere proprie despre el.

În comunicatul de presă despre lansare, cei de la OnePlus s-au sfiit să ofere alte detalii despre iminentul OnePlus 5, dar câteva particularități hardware au circulat de ceva timp online. Ca urmare, deși detaliile tehnice nu au fost momentan confirmat de OnePlus, smartphone-ul se anunță a fi promițător. În mod previzibil, acesta va fi construit în jurul unui procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm – cel mai sprinten SoC la ora actuală. Va avea un senzor de amprentă pe partea din față, iar sistemul de captură ar trebui să genereze imagini spectaculoase datorită colaborării cu DxO. Nu este exclus să aibă două camere principale, în timp ce sistemul de operare va fi cel mai probabil Android 7.1 Nougat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: