Pozele care ți-l arată pe Darth Vader cum duce o viață banală

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi fost dacă Darth Vader în viața de zi cu zi dacă ar fi existat, fotograful polonez Pawel Kadysz are răspunsul.

Kadysz e de părere că Darth Vader ar fi fost mult mai asemănător nouă decât am fi crezut. Fotograful a realizat o serie de selfie-uri denumită „Viața de zi cu zi a lui Darth Vader”. În acestea, lordul întunecat poate fi văzut făcând aceleași activități de rutină ca noi, precum cumpărături și curățenie.

Diferența între un Darth Vader „obișnuit” și noi ceilalți e că, uneori, îl ajută enorm să poată controla lucruri fără să le atingă. Altfel, răcește, are un câine, mănâncă cereale cu lapte sau face autostopul.

Fotograful polonez a încercat să lase în urmă trecutul celebrului personaj din Star Wars și să ni-l prezinte ca pe un tip normal, care are și el probleme ca noi toți. „Nu ne gândim niciodată la personajele din filme ca la oameni obișnuiți”, a spus Kadysz pentru Mashable. „Și sunt. Cu diferite scopuri în viață, evident, dar sunt doar oameni. Hannibal Lecter trebuia să facă duș. John Doe din Se7en probabil trebuia să spele vasele. Iar Darth Vader trebuia să facă cumpărăturile”.

„Viața de zi cu zi a lui Darth Vader” este un proiect pe care Kadysz plănuiește să îl continue până la premiera Star Wars Episode VII. Polonezul postează zilnic poze noi pe profilul lui creat pe TookAPic. Iar dacă până acum nu știi cine e Darth Vader, ține minte doar atât: e un personaj fictiv din Războiul Stelelor și e un lord al Ordinului Sith, ucenic al lui Darth Sidious. Mai e cunoscut și drept Anakin Skywalker, numele original. Altfel, e poate cel mai popular personaj din Star Wars.

Dacă vrei să vezi cum ar fi arătat o zi obișnuită din ziua lui Darth Vader, aruncă o privire pe fotografiile de mai jos. Sau poți să-l urmărești pe autor pe contul de Twitter.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: D. Vader