O reclamă tatuată s-a reflectat într-un iPhone 8 gratuit

O reclamă tatuată s-a reflectat într-un iPhone 8 gratuit
Alexandru Puiu
08:20 13.10.2017

Un iPhone 8 gratuit e de vis, dar un tânăr din Statele Unite a reușit să pună mâna pe un exemplar după ce și-au tatuat emblema unui operator de telefonie.

Oamenii fac lucruri trăznite pentru un iPhone ar trebui să fie titlul unui reality show. De-a lungul anilor, am detaliat o serie de evenimente macabre ce au fost provocate de obsesia oamenilor pentru terminale Apple. Comercializarea ilegală a unui rinichi a avut loc de mai multe ori în teritorii din China de dragul unui smartphone de top.

Cel mai recent gest extrem realizat de dragul unui iPhone 8 gratuit a avut loc de curând în Statele Unite ale Americii. Philip Harrison din Phoenix, Arizona a ajuns la o înțelegere pe Twitter cu CEO-ul T-Mobile în urma căreia și-a tatuat pe mână emblema operatorului pentru a primi un iPhone.

Inițial a fost vorba doar de o întrebarea adresată CEO-ul John Legere. ,,Agăță-mă de un iPhone 8 și o să-mi tatuez logo-ul T-Mobile pe braț ca să fie văzut de toată lumea. Ai cuvântul meu de onoare @JohnLegere” În mod surprinzător, directorul operatorului de telefonie a fost încântat de idee și a promis în mediul virtual că va oferi un iPhone 8 gratuit ”micului întreprinzâtor”.

reclamă pentru iPhone T Mobile

În urma gestul destul de ciudat, Philips Harrison a ajuns să dea interviuri la mai multe posturi de televiziune locală din Arizona. În acel context, a ținut să menționeze că, deși prietena i-a sugerat să-l facă un pic mai jos de umăr pentru a fi ascuns cu ușurință, nu și-ar fi respectat promisiunea în totalitate. Ca urmare, a optat să devină o reclamă ambulantă, dar măcar nu plătit o sumă generoasă pe un terminal Apple.

loading...