Ti-ai da un rinichi pentru un gadget? Cineva a facut-o…

Ti-ai da un rinichi pentru un gadget? Cineva a facut-o…
23:19 10.08.2012

Desi pare o poveste incredibila, un tanar de 17 ani, in mod ilegal desigur, si-a vandut un rinichi pentru a-si cumpara un iPad si un iPhone. Cazul este cat se poate de real iar de cateva zile a inceput si un proces.

Rinichi contra ipad si iphone

Noua oameni sunt acuzati intr-un proces din provincia Hunan din China pentru ,,ajutorul” acordat unui tanar ce-si dorea atat de mult un iPad si un iPhone incat a acceptat sa isi vanda unul din rinichi pentru le achizitiona. Printre incriminati se afla un medic chirurg impreuna cu cinci asistenti medicali de la un spital local, precum si cel care a orchestrat aceasta operatie. He Wei, este descris intr-o publicatie online chineza ca fiind extrem de sarac si indatorat din cauza datoriilor la jocurile de noroc.

Scenariul a fost extrem de simplu. He Wei a rugat un individ pe nume Yin Shen sa scaneze site-urile de chat locale in cautarea unui potential donator. Dupa o perioada relativ scurta de cautari, un eleve de liceu pe nume Wang a fost de acord cu operatia, gandindu-se ca asa si-ar putea permite cele doua dispozitive atat de mult dorite.

Partea cea mai trista dupa intregul eveniment este ca Wang sufera in urma operatiei de insuficienta renala, afectiune care a fost sesizata de mama acestuia dupa ce a fost intrigata de suma de bani platita pentru respectivele produse Apple. Ca daune la proces, pe langa faptul ca procurorul cere pedeapsa cu inchisoarea pentru ranire intentionata, sunt stipulate 356.849 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: