Au încercat să-şi vândă rinichii pentru un iPhone 6S

Au încercat să-şi vândă rinichii pentru un iPhone 6S

Plecând de la premisa că poţi trăi şi cu unul singur, doi chinezi au încercat să-şi vândă câte un rinichi pentru a strânge bani de iPhone 6S.

Apple a anunţat noile iPhone 6S şi iPhone 6S Plus săptămâna trecută, iar în câteva zile acestea vor putea fi achiziţionate în diverse colţuri ale mapamondului. Din pâcate, fiind nişte dispozitive foarte scumpe, nu oricine şi le poate permite. Ca urmare, era doar o chestiune de timp până când cineva va apela la gesturi extreme pentru a pune mâna pe unul. După ce în urmă cu câţiva ani ani un adolescent a încercat să-şi vândă un rinichi pentru a-şi cumpăra un iPad, doar ca la scurt timp după operaţia clandestină să fie dus la spital, acum s-a întâmplat ceva similar în perspectiva achiziţiei unui iPhone 6S.

Doi bărbaţi chinezi cu numele de Wu şi Huang şi-au dorit cu ardoare să pună mâna pe un iPhone 6S. Pentru că nu aveau bani de o achiziţie normală, au început să caute pe internet o metodă prin care să îşi vândă câte un rinichi pentru a obţine finanţele necesare. Nu a durat mult până când au dat peste un cumpărător. Acesta din urmă însă, pentru a fi sigur de calitatea ,,mărfii”, i-a trims pe cei doi la spital să-şi facă analizele. Din păcate, chiar şi după finalizarea formalităţilor cumpărătorul nu a mai venit. În acel moment, Wu a vrut să renunţe la idee, în timp ce Huang a continuat să spere că în acest mod va intra în posesia preţiosului iPhone. Încercând să prevină un dezastru, Wu a chemat autorităţile, dar Huang nu a mai putut fi găsit.

Rămâne să mai aşteptăm câteva zile pentru a vedea dacă Huang va fi găsit şi va avea ambii rinichi sau doar jumătate dintre ei şi un iPhone 6S.

Citește și: