Noul LG G6+ nu este foarte diferit, dar merită toată atenția

Noul LG G6+ nu este foarte diferit, dar merită toată atenția

Cei de la LG au simțit nevoia lansării unui nou smartphone, o ediție specială a vârfului actual de gamă intitulată LG G6+.

LG nu a avut o perioadă foarte bună când vine vorba de generarea de profit din vânzările de smartphone-uri, dar asta nu înseamnă că are vreo intenție să renunțe la lansările regulate de mobile. Pe acest principiu, tocmai a lansat un terminal intitulat LG G6+. Gadgetul este identic din punct de vedere al designului cu G6, dar este disponibil pentru achiziție în câteva culori suplimentare. În plus, include și câteva modificări la interior ce nu trebuie trecute cu vederea.

LG G6+ este primul smartphone al companiei achiziționabil cu o memorie internă de 128GB. Versiunea standard are doar 64GB de spațiu. În plus, audiofilii vor avea un motiv suplimentar pentru a se orienta către noul gadget. Acesta constă într-un DAC HiFi pe 32 de biți care, deși a fost prezent în varianta de G6 disponibilă în Coreea de Sud, abia cu G6+ va ajunge în alte colțuri ale mapamondului. Tot cu scopul de a duce experiența audio oferită de mobil la un alt nivel, fiecare exemplar de LG G6+ se va comercializa cu un set de căști Bang & Olufsen in-ear. Nu se știe momentan dacă va fi vorba de un model de căști din portofoliul actual al companiei sau unele create special pentru LG. Încărcarea wireless este o altă funcție standard inclusă în noul smartphone sud coreean.

Odată cu G6+, LG a anunțat că toate smartphone-urile G6 de pe piață se vor bucura în următoarea perioadă de un update de firmware. Printre altele, acesta va include o funcție intitulată Face Print ce permite deblocarea telefonului cu fața, în mai puțin de o secundă. Un nou mod de lucru intitulat low power consumption va fi de asemenea introdus pentru situațiile în care vrei să sporești autonomia. Noul smartphone va fi disponibil de luna viitoare, iar noile culorile în care va fi disponibil sunt optical marine blue și optical terra gold.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: