LG G6, oficial în România – Preț și specificații

LG G6, oficial în România - Preț și specificații

LG G6 este, începând de astăzi, disponibil oficial în România, iar mai jos avem detalii despre specificațiile acestuia, dar și despre prețul LG G6 în România.

LG G6 este cel mai nou flagship al producătorului, fiind dezvăluit încă de la MWC 2017. Acesta intră, începând de astăzi, și pe piața din România și vine cu o mulțime de specificații de top. Conform producătorului, telefonul a fost realizat în urma consultărilor cu utilizatorii, astfel că au putut fi integrate dorințele acestora în designul produsului final.

Ecranul este vedeta telefonului, deoarece raportul de suprafață dintre acesta și smartphone este de 80%, iar raportul de aspect este de 18:9, oferind o experiență de utilizare nouă. Display-ul are diagonala de 5,7 inci și rezoluție de 2880 x 1440 pixeli.

Telefonul vine cu un sistem de camere duale, ambele având senzori de 13 megapixeli, iar una dintre camere este ideală pentru cadre largi.

Smartphone-ul beneficiază de standardul de protecție IP68, astfel că este rezistent la praf și la apă, timp de 30 de minute și la o adâncime de până la 1,5 metri.

LG G6 beneficiază de un procesor puternic, modelul Snapdragon 821, dar și de 4GB de memorie RAM. În plus, bateria are capacitatea de 3300mAh.

LG G6 – Preț în România

La eMAG, LG G6 este disponibil pentru prețul de 3126 de lei și poate fi găsit AICI.

La Orange, telefonul este disponibil la 199 de euro cu abonamentul Me 43, sau la 719 euro dacă vreți să îl cumpărați fără abonament. Toate detaliile despre schema de prețuri de la Orange sunt disponibile aici.

Vodafone oferă LG G6 cu prețuri începând de la 234 de euro pentru abonamentul recomandat Super RED 49, iar la liber, telefonul are prețul de 719 euro, fiind disponibil aici.

La Telekom, cu abonamentul recomandat Mobil 25, poți cumpăra un LG G6 pentru 2018 lei, în timp ce la liber, telefonul costă 3249 lei. Toate opțiunile sunt disponibile aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: