Noul Hellboy are o dată de lansare și se anunță spectaculos

Noul Hellboy are o dată de lansare și se anunță spectaculos

Hellboy este o proprietate intelectuală a celor de la Lionsgate, iar studiourile americane au confirmat lansarea următorului film.

Fanii benzilor desenate îl cunosc de mulți ani pe Hellboy, dar supereroul a ajuns în ochii publicului larg prin intermediul filmului omonim din 2004 scris și regizat de Guillermo del Toro. Talentatul regizor s-a mai aflat și la cârma celui de-al doilea film, Hellboy II în 2008. Din păcate, cea de-a doua iterație nu a fost la fel de bine apreciată de public și proiectul unui al treilea film a fost desființat. 

Se pare însă că cei de la Lionsgate au totuși încredere în potențialul francizei și și-au anunțat intenția de a aduce un nou film Hellboy pe ecrane, cu un alt regizor și un alt actor în rolul principal. De această dată, David Harbour va juca rolul super eroului, un actor pe care să-l putea să-l cunoști din Stranger Things, Suicide Squad, The Equalizer sau Quantum of Solace. Distribuția va fi completată de Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane și Penelope Mitchel.

Hellboy ar fi trebuit să ajungă în cinematografe în 2018, dar oficialii studioului au confirmat data de 11 ianuarie 2019 pentru premieră. Prima imagine din producția filmului poate fi văzută mai jos. Aceasta a fost postată pe Twitter și ni-l arată pe David Harbour în costumația de Hellboy. Responsabil de acest proiect va fi Neil Marshall, cunoscut publicului larg din poziția de regizor a unor episoade din Game of Thrones, Westworld, Timeless, Hannibal sau Constantine. Scenariul va fi o colaborare între Andrew Cosby (Eureka, Haunted), Cristopher Golden (Buffy The Vampire Slayer) și Mike Mignola (originalul Hellboy și animațiile cu același nume).

În conformitate cu multe dintre benzile desentate transformate în lung metraje la Hollywood în ultimii doi ani, Hellboy va fi interzis minorilor. Această particularitate oferă un nivel sporit de relaxare scenariștilor, iar rezultatul final ar putea fi un semnificativ mai agresiv și mai întunecat.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: