Guillermo del Toro confirmă faptul că va regiza Pacific Rim 2

Guillermo del Toro confirmă faptul că va regiza Pacific Rim 2

Guillermo del Toro a confirmat faptul că Pacific Rim 2 va fi filmat în viitor.

În cazul în care v-a plăcut Pacific Rim și v-ați interesat în legătură cu o un sequel, probabil ați auzit că la un moment dat exista pericolul ca acesta să nu se mai filmeze. Guillermo del Toro a ținut, totuși, să contrazică aceste informații prin intermediul unui Tweet publicat de curând. Desigur, după cum ne amintesc cei de la Polygon, faptul că Pacific Rim 2 se va filma în continuare este, mai degrabă, datorat unei achiziții efectuate recent.

Este vorba despre achiziția celor de la Legendary Pictures de către Wanda. Deși unii și-au manifestat îngrijorarea în legătură cu francizele pornite de către Legendary, Wanda se pare că este extrem de interesată de continuarea acestora. Asta înseamnă că filmul Pacific Rim 2 are șanse mari de a fi filmat, mai ales dacă luăm în considerare succesul enorm pe care acesta l-a înregistrat pe piețele din Europa de est și Asia.

”Avem multe de învățat. Industria cinematografică din China este cu 30-50 de ani în spatele Americii”, a declarat CEO-ul Wanda. Acesta specificat și faptul că în țări precum China și Japonia se înregistrează o cerere din ce în ce mai mare pentru filmele de calitate, iar un nou Pacific Rim ar putea fi primul pas către satisfacerea acesteia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: