Noile trailere pentru Mass Effect Andromeda detaliază povestea

Seria Mass Efect a fost îmbrățișată cu entuziasm de fanii FPS-urilor, iar acum se lucrează la ultimele detalii pentru noul joc Mass Effect Andromeda.

Mass Effect a fost din totdeauna într-o clasă proprie. Deși era First Person, mulți l-au clasificat ca fiind un RPG datorită modului în care evoluează caracterul vostru în joc. Inițial, titlul a fost gândit ca o trilogie. Prima parte s-a lansat în 2007, iar la distanță de câțiva ani au mai urmat alte două jocuri. La momentul lansării Mass Effect Trilogy la finele lui 2012, eram convinși că nu se mai poate spune nici o poveste în același univers SF, se pare însă că ne-am înșelat.

Dezvoltat de BioWare, aceeași companie din spatele unor titluri precum Baldur`s Gate, NeverWinter Nights sau Dragon Age, puteți fi convinși că noul Mass Effect va crea dependență. Intitulat Andromeda, acțiunea din noul titlu nu are nici un fel de legătură cu jocurile originale din câte se pare. Evenimentele din acest joc se vor desfășura la o distanță de 600 de ani după trilogia inițială. Este posibil să găsim mici referințe către vechile titluri, dar le vom afla doar după lansare.

Vizavi de clipurile atașate, acestea detaliază majoritatea caracterelor cu care veți interacționa în joc, începând cu oamenii și extratereștii din rolurile principale, terminând cu personajul principal negativ. Voi veți juca un rol important de Pathfinder în echipa inițială de personaje intitulată Starting Team. Rolul întregului set de indivizi din Andromeda a fost detaliat de curând de cei de la Forbes.

Momentan nu putem judeca nivelul de calitate al noului joc, dar se pare că a implicat un efort semnificativ. Rămâne să așteptăm lansarea sa din 21 martie 2017 pe PS4, Xbox One și PC. Deși distribuitorul EA și-a anunțat suportul pentru Nintendo Switch, acesta va fi unul dintre primele titluri importante care vor lipsi de pe consola japonezilor. Abonații la EA Acccess sau Origin Access vor avea posibilitatea să se joace 10 ore de Mass Effect Andromeda cu 5 zile înaintea de lansare oficială.

Alexandru Puiu
10:00 28.01.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video