Top jocuri în 2017: cele mai anticipate titluri

Top jocuri în 2017: cele mai anticipate titluri

Top jocuri în 2017: în acest articol am inclus zece dintre cele mai așteptate titluri de anul acesta.

Având în vedere numeroasele titluri de succes lansate în anul care tocmai a trecut, putem afirma că 2016 a fost un an bun pentru industria jocurilor video. Însă mulți gameri deja se întreabă dacă va reuși oare 2017 să se ridice la nivelul acestuia. Pentru a vă face o idee mai bună, am realizat acest articol cu top jocuri în 2017.

Desigur, trebuie să menționăm că am inclus aici doar titlurile confirmate până în prezent. Cu toții știm că vom avea parte de un nou FIFA sau de un nou Call of Duty anul acesta, însă informațiile sunt prea puține pentru a le include aici. Lăsând aceste lucru la o parte, să vedem titlurile incluse în lista cu top cele mai asteptate jocuri în 2017.

Top jocuri în 2017 – Mass Effect: Andromeda

Anul trecut am asistat la cel de-al doilea E3 la care am putut vedea imagini din Mass Effect: Andromeda. Jocul a avut parte de o întârziere, în condițiile în care, la un moment dat, se zvonea că va fi prezentat în anul 2016. Trailerele publicate pe parcursul timpului ne-au oferit imagini cu o nouă galaxie, care va include numeroase sisteme cu planete ostile pe care jucătorii trebuie să le exploreze. În ceea ce privește povestea, nu am avut parte de foarte multe informații, însă, din câte se pare, jucătorii vor fi nevoiți să găsească un nou cămin pentru omenire.

Red Dead Redemption 2

Vorbim despre top jocuri în 2017, astfel că Red Dead Redemption nu putea lipsi. Rockstar a anunțat la mijlocul lunii octombrie cel de-al treilea joc din seria Red Dead, ce vine în continuarea jocurilor Revolver și Redemption; dacă la vremea lor, fiecare dintre cele două jocuri a impresionat, atât prin poveste, cât și prin grafica ce ilustrează Vestul Sălbatic, atunci urmează să fiți cu adevărat uimiți de cum arată al treilea joc.

Harta va fi complet explorabilă, având în vedere mai ales aspectul multiplayer al jocului, care trebuie să ofere o libertate destul de mare jucătorului. Râuri, pajiști, păduri, munți, jocul are de toate. Pe lângă introducerea în regiunea unde jocul va avea loc, trailerul a scos la iveală și alte câteva elemente. O porțiune dintr-un oraș și câteva personaje, care nu sunt cu nimic mai prejos decât restul universului de joc. Nu avem detalii despre poveste momentan, dar începutul e promițător și Rockstar nu va dezamăgi nici la acest capitol, cu siguranță.

Top jocuri în 2017 – For Honor

Oricine este pasionat de jocurile de luptă ar trebui să fie entuziasmat în legătură cu For Honor. Acesta este un joc de top multiplayer, în care două echipe formate din câte patru jucători se vor lupte cu diverse arme albe accesibile samurailor, vikingilor și cavalerilor medievali. Luptele sunt extrem de bine reproduse, iar unul dintre cele mai importante lucruri este faptul că dezvoltatorii nu vor diviza comunitatea, oferind toate hărțile care vor fi lansate ulterior în mod gratuit.

Halo Wars 2

Mulți consideră că Wars nu s-a ridicat la nivelul seriei Halo, însă, chiar și așa, rămâne unul dintre cele mai distractive titluri disponibile pe Xbox și unul dintre puținele jocuri de tip real time strategy pentru console. Jucătorii vor  putea controla soldații și vehicule, iar la meciurile din modul multiplayer vor putea lua parte cel mult șase jucători.

Top jocuri în 2017 – Sniper Elite 4

Karl Fairburne revine, iar de această dată, întâmplările îl vor trimite pe cunoscutul lunetist în Italia condusă de Benito Mussolini, aliata Germaniei în cel de-Al Doilea Război Mondial. Iar cei care vor face precomandă vor primi anumite beneficii, printre care se numără și o misiune în care vor avea ocazia de a-l asasina pe Adolf Hitler. Desigur, mulți jucători s-au plâns în legătură cu lipsa de originalitate din ultimii ani, însă Sniper Elite 4 nu avea cum să nu fie inclus în lista cu top jocuri în 2017.

Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn este unul dintre jocurile care ar trebui să demonstreze capacitățile impresionante ale noului PlayStation 4 Pro. Acesta va include un universe extrem de divers și de interesant, în care vă veți putea confrunta cu dinozauri robotici, arme care mai de care mai ciudate, necesare pentru distrugere amașinăriilor, dar și o poveste menită să-i impresioneze pe jucători. Pentru moment, nu putem decât să sperăm că dezvoltatorii vor face o treabă bună și vor crea un joc memorabil.

Top jocuri în 2017 – Outlast 2

Outlast a fost unul dintre cele mai înfricoșătoare jocuri apărute în ultimii ani, iar succesorul acestuia a reușit deja să trezească interesul gamerilor din toată lumea. Povestea vă va pune în pielea lui Blake Langermann, un cameraman care vizitează un sat izolat din statul american Arizon pentru a investiga moartea unei femei. Probabil că vă puteți imaginea că lucrurile nu evoluează foarte bine pentru acesta, Langermann fiind nevoit să fugă și să se ascundă în mod constant pentru a supraviețui.

Prey

Inițial, Prey trebuie să fie o continuare a jocului din anul 2006, însă numeroasele probleme care au apărut pe parcurs i-au determinat pe cei de la Bethesda să oprească procesul de creare. În acest an, însă, ei au confirmat că Prey va fi lansat, dar nu vom avea parte de un sequel, ci de o reproducere a primului titlu. Personajul principal se numește Morgan Yu, iar acesta va fi nevoit să scape de monștrii care au invadat stația sa spațială.

Top jocuri în 2017 – Death Stranding

Următoarea creație a lui Hideo Kojima ocupă un loc special în acest cadrul articolului nostru cu top jocuri în 2017. Death Stranding este primul său joc după ce a părăsit Konami. Trailerul prezentat la E3 este destul de ciudat, nu prea spune multe și ne ducea cu gândul la filmul Oblivion. Îl puteam vedea atunci pe Norman Reedus, actorul din The Boondock Saints și The Walking Dead trezindu-se pe o plajă, legat de un bebeluș, care la un moment dat dispare. Cel de-al doilea trailer a prezentat mai multe elemente, însă, chiar și așa, acțiunea jocului este greu de prezis.

Resident Evil 7: Biohazard

Ultimul titlu din lista cu top jocuri în 2017 este Resident Evil 7: Biohazard. Resident Evil este una dintre cele mai populare francize când vine vorba de jocuri horror, iar următorul episod din serie se pare că nu-și va dezamăgi fanii. Noul joc a fost anunțat pentru prima oară în cadrul conferinței E3 2016. Pentru a mediatiza un pic fenomenul într-un mod mult mai eficient, cei de la Capcom au publicat la scurt timp după eveniment un demo exclusiv pentru PlayStation 4.

Citește și: