25 mart. 2017 | 11:00

Noile iPhone-uri roșii vor fi disponibile la Vodafone

ACTUALITATE
Noile iPhone-uri roșii vor fi disponibile la Vodafone

Zilele trecute vă anunțam că Apple a lansat versiuni roșii, limitate, ale iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Vestea bună este că le veți putea cumpăra și din România.

Vodafone România va oferi clienților cele mai noi produse Apple, iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) RED Special Edition, ce dispun de un finisaj din aluminiu de culoare roșie.

Lansarea acesti ediții speciale a gamei iPhone oferă clienților o modalitate de a contribui la strângerea globală de fonduri pentru lupta împotriva SIDA, acesta fiind un pas mai aproape de o lume în care SIDA este eradicată.

iPhone-ul rușu va fi disponibil în două variante, una cu o memorie internă de 128 GB, iar cealaltă cu una de 256 GB (pentru modelul iPhone 7 Plus). La interior, telefoanele păstrează aceleași specificații ca și iPhone-urile lansate în luna septembrie a anului trecut.

Este prima dată când Apple lansează un iPhone roșu pentru a susține cauza organizației (RED), chiar dacă înainte a mai lansat carcase speciale și alte accesorii.

Ca urmare a implicării active, Apple va deveni al treilea cel mai mare donator al Fondului Global pentru combaterea SIDA, contribuind cu o sumă mai mare de 130 de milioane de dolari.

Clienții pot comanda iPhone 7 și iPhone 7 Plus (PRODUCT) Red Special Edition începând din 27 martie, iar modelele vor fi disponibile în magazine și online. Cei de la Vodafone nu au anunțat un preț oficial pentru România, dar costul în SUA începe de 749 de dolari.