Nike SNKRS te ajută să-ți cumperi adidași în ediție limitată prin AR

Nike SNKRS te ajută să-ți cumperi adidași în ediție limitată prin AR

Adidașii în ediție limitată au un farmec aparte, iar cei de la Nike vor putea fi achiziționați prin intermediul aplicației Nike SNKRS.

Sunt din ce în ce mai multe aplicații de mobile ce folosesc elemente de realitate augmentată pentru a te motiva să interacționezi cu mediul înconjurător într-un mod diferit. Cel mai recent exemplu de acest gen vine de la Nike. O nouă aplicație își propune să faciliteze accesul la ediții limitate de teniși sport ai gigantului din domeniu doar după ce ai poziționat camera de la smartphone pe anumite obiecte din mediul înconjurător.

Primul parteneriat ilustrat prin aplicația Nike SNKRS este cu David Chang. Popularul bucătăr și subiectul mai multor documentare culinare precum Mind of a Chef a colaborat cu Nike la realizarea Nike SB Dunk High Pro Momofuku. Rezultatul este o gheată sport definită prin linii de design simple și doar câteva culori. Partea fascinantă este că respectivii adidași nu pot fi achiziționați din nici un magazin online sau real.

Dacă te încântă Nike SB Dunk High Pro „Momofuku”, trebuie să intri în aplicația Nike SNKRS, momentan disponibilă doar pentru iOS. Apasă pe butonul GIF in-app și scanează meniul restaurantului Fuku al lui David Chang din New York. În mod evident, nu este obligatoriu să te deplasezi până în Statele Unite pentru acest gest, ci poți scana un meniu în format digital pe care îl găsești online.

În momentul scanării meniului, vei vedea un model 3D cu adidașii și rămâne la latitudinea ta dacă vrei să-i cumperi sau nu. Vor exista experiențe AR de care poți profita cu Nike SNKRS asociate unor postere de mari dimensiuni, după cum se poate vedea în fotografia de intro de mai sus. În orice caz, ideea este una foarte originală și are potențialul de atrage un număr semnificativ de fani. În definitiv, dacă simți că a devenit din ce în ce mai dificil să faci valuri printre prieteni cu obiecte vestimentare originale, Nike SNKRS s-ar putea să fie soluția la problemă.

Nike SNKRS App

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: