Apple anunță Watch Series 2, noul său ceas inteligent

Apple anunță Watch Series 2, noul său ceas inteligent

Atunci când ne așteptam mai puțin, Apple a anunțat un nou ceas inteligent.

Apple a lansat un nou ceas inteligent, numit Apple Watch Series 2 în cadrul evenimentului organizat în San Francisco. La prima vedere, nu par a fi prea mult diferențe între acesta și versiunea anterioară. Însă nu vă lăsați înșelați. Americanii au făcut câteva schimbări majore, iar cele mai importante sunt cele cu privire la specificații.

Din câte se pare, noul Apple Watch Series 2 beneficiază de un procesor dual-core de două ori mai rapid decât cel de pe versiunea anterioară, dar și de un GPU de doua ori mai rapid. Din câte se pare, performanțele oferite de acesta sunt atât de bune, încât le-a permits dezvoltatorilor unor aplicații precum Night Sky să includă de cinci ori mai multe detalii

De asemenea, utilizatorii se pare că vor avea parte de un display de două ori mai luminos decât cel de pe generația anterioară. De fapt, este cel mai luminos ecran pe care l-a livrat Apple vreodată pe un dispozitiv. Mai mult decât atât, Apple a inclus și GPS în dispozitiv. Acesta din urmă s-ar putea dovedi extrem de util chiar și pentru dezvoltatori.

Apple a efectuat un număr important de teste pentru a verifica rezistența la apă, iar acum Watch Series 2 este rezistent și în timpul activității de înot. Întrucât nu au fost dispuși să renunțe la difuzor, designerii Apple au inclus un sistem care permite eliminare apei din interior, la finalul înotului.

Watch Series 2 este disponibil și într-o versiune ceramică, mult mai rezistentă decât cea fabricată din oțel inoxidabil. Iar cei pasionați de alergare pot opta pentru versiunea Nike Plus. Cât despre preț, Apple Watch Series 2 va avea un preț de 369 de dolari, la fel ca Nike Series. Compania din Cupertino nu a uitat nici de prima generația. Aceasta a fost redenumită Apple Watch Series 1, va avea parte de un preț mai mic, de 269 de dolari, și va primi noul procesor dual-core de pe Watch Series 2 pentru a oferi performanța comparabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: