Misfit Vapor este primul smartwatch cu touchscreen al companiei

Misfit Vapor este primul smartwatch cu touchscreen al companiei

Cei de la Misfit au reușit să facă valuri în industria gadgeturilor purtabile prin intermediul brățărilor inteligente, dar cu Misfit Vapor și-au anunțat întrarea în domeniul smartwatch-urilor.

CES 2017 a deschis acest an cu o serie de lansări interesante ce nu merită ocolite. Am văzut produse din domeniul tehnologic surprinzător de variate care te lasă cu gura căscată și ilustrează foarte bine posibilitățile tehnologice actuale.

În ultimul an, domeniul smartwatch-urilor a fost unul destul de ponderat. Cu excepția lansării Apple Watch Series 2, prea puțini producători de gadgeturi au încercat să mai iasă în lumina reflectoarelor cu ceva nou. Misfit este excepția de la regulă. Această companie pe care ați asociat-o în mod exclusiv cu smartband-uri și alte accesorii de fitness a ajuns la Las Vegas cu primul său smartwatch dotat cu un ecran sensibil la atingere. Practic, s-a aliniat la oferta concurenței pe acest segment de piață.

Misfit Vapor include și elementele întâlnite în smartband-urile americanilor, dar reușește și să aducă aminte de un ceas sport clasic, cu un ecran rotund mare și o brățară de cauciuc impozantă. Printre funcțiile sale cele mai importante se numără posibilitatea măsurării ritmului cardiac, a somnului și a altor particularități de efort. Poate fără probleme să redea muzică de unul singur, iar modulul intern GPS vă înregistrează traseul de jogging sau ciclism chiar și atunci când v-ați lăsat telefonul acasă.

Noul smartwatch este construit în jurul unui ecran AMOLED rotund cu un diametru de 1,39 inci. La capitolul senzori ascunde un altimetru, accelerometru, giroscop, senzor cardiac de tip optic și GPS. La acestea se adaugă un microfon pentru purtarea conversațiilor. Performanța este dată de un Snapdragon Wear 2100 creat special pentru purtabile. Memoria internă este de 2GB, la care se adaugă conectivitate Wi-Fi și Bluetooth. Producătorul promite două zile de autonomie, iar încărcarea se realizează atât printr-un cablu USB standard cât și printr-un dock dedicat.

Cu diametrul de 44 milimetri, Misfit Vapor are un preț de 200 de dolari și este disponibil în două culori, Jet Black și Rose Gold. Nu știm exact când va ajunge pe piață, dar nu trebuie să dureze mai mult de câteva luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Engadget