Acum poți avea o brățară de fitness care arată ca o bijuterie adevărată

Acum poți avea o brățară de fitness care arată ca o bijuterie adevărată

Misfit continuă să încerce să integreze moda în fitness. Acum, producătorul de purtabile se aliază cu creatorul de bijuterii BaubleBar, pentru a crea variante mai atrăgătoare ale clasicei Misfit Flash. 

Astfel, s-au născut un lanț și o brățară, care la prima vedere arată ca niște bijuterii feminine obișnuite, dar îți monitorizează somnul, pulsul și activitatea fizică. Ambele au formă ovală și s-ar putea să fie cam strălucitoare pentru gusturile majorității. Un avantaj ar fi că nu trebuie încărcate, întrucât vin cu o baterie în formă de monedă care ar fi schimbată la fiecare șase luni.

Bratara si pandantiv

Poate că o tentativă de opulență e exact ce urmărește Misfit. Mai devreme anul acesta, compania a colaborat și cu Swarovski pentru o linie de purtabile și accesorii compatibile cu Shine fitness tracker. Colecția despre care vorbim a inclus brățări, pandantive și benzi pentru încheieturi.

Swarovski fitness

De asemenea, inclusiv cei de la Fossil, care creează designul, fabrică și vând ceasuri pentru firme precum Michael Kors și Tory Burch, au anunțat că plănuiesc să încheie un parteneriat cu Misfit pentru 260 de milioane de dolari. Prin urmare, nu ar fi exclus ca în viitorul apropiat să putem avea ceasuri elegante, capabile să facă tot ce face o brățară de fitness. Brățara și lanțul BaubleBar costă fiecare 69.99 de dolari și vin la pachet cu un Misfit Flash, o brățară sport și un clip. Vor fi disponibile pentru cumpărare începând cu data de 29 noiembrie.

Citește și: