Accesorii utile pe care le poți cumpăra în perioada aceasta

Accesorii utile pe care le poți cumpăra în perioada aceasta

Accesoriile pot contribui în mod decisiv la îmbunătățirea experienței de care aveți parte atunci când folosiți dispozitive electronice.

Accesoriile pe care le folosiți în ziua de azi, precum adaptoare, acumulatoare, sau carduri microSD vă pot scoate din situații dificile. Din fericire, oferta de accesorii este extrem de bogată în acest moment, iar în articolul nostru am inclus doar nouă dintre produsele care ne-au atras atenția.

Utok Explorer Waterproof

Avem aici de-a face cu o pereche de căști rezistente la apă, cu certificare IPX8, 8GB memorie și o autonomie de până la 10 ore. Asta înseamnă că player-ul rezistă la scufundări, indiferent de cât de mult timp petreci în apă și poate stoca nu mai puțin de 1.600 de melodii. Îl poți găsi la un preț bun AICI.

Misfit Shine

Beneficiind de un design modular, Misfit Shine poate fi purtat oriunde, fără să conteze dacă vă aflați în timpul unei sesiuni de antrenament istovitor sau la un eveniment monden. Shine monitorizează alergarea, mersul pe jos, mersul cu bicicleta, înotul (până la 50 m adâncime) și alte activități, iar aplicația dedicată transformă datele de fitness în diagrame. Din păcate, bateria folosită este una de tip monedă, care nu poate fi reîncărcată și pe care va trebui să o înlocuiți la fiecare șase luni. Misfit Shine poate fi găsită, alături de alte accesorii, AICI.

Asus ZenPower

Asus ZenPower beneficiază de o carcasă din aluminiu, poate indica nivelul bateriei și include tehnologia PowerSafe, care controlează temperatura, tensiunea de intrare și de ieșire, pentru o siguranță mai mare în timpul procesului de încărcare. Puteți achiziționa accesoriul de AICI.

Adaptoare USB Type C to microUSB și Lightning to microUSB

Telefoanele cu porturi USB Type C sunt din ce în ce mai răspândite, însă cele cu microUSB domină în continuare piața. Astfel, dacă dețineți un dispozitiv precum un Samsung Galaxy Note 7, sau un iPhone 6S, un adaptor vă poate fi de mare ajutor atunci când uitați încărcătorul acasă. De aceea, am inclus aici două adaptoare: unul este USB Type C to microUSB și poate fi găsit AICI, altul este Lightning to microUSB și poate fi cumpărat de AICI.

Utok Dorel

Acumulatorul celor de la Utok are o capacitate de 10.400 mAh și, cel mai probabil, vă va asigura patru încărcări complete, în cazul în care aveți un smartphone cu o baterie cu capacitate media. Iar dacă aveți două telefoane, le puteți încărca simultan pe ambele grație celor două port-uri USB de 1A și 2A incluse. În plus, Utok Dorel Rugged Power Bank este însoțit de un cablu USB cu 4 adaptoare, ceea ce înseamnă că îl veți putea folosi cu aproape orice smartphone, cu excepția modelelor dotate cu port USB Type C. Bateria se găsește AICI.

Kingston MicroSDXC

Acest card MicroSDXC are o capacitate de 64GB, având o rată de transfer la citire de 45MB/s și de 10MB/s la scriere. Vine la pachet cu un adaptor și este disponibil la un preț bun AICI.

Evolio iFly Micro

Pentru cei care își doresc o dronă de mici dimensiuni, pe care o pot transporta foarte ușor, dispozitivul celor de la Evolio ar putea fi unul potrivit. Drona este dotată cu o cameră, un sistem de stabilizare pe 6 axe gyro, 3 viteze de zbor și funcții smart. De asemenea, raza ei maximă de operare este de până la 50 de metri, iar autonomia, de până la 7 minute. Evolio iFly Micro vine la pachet cu un card de 4GB și un set de elice de rezervă și poate fi găsită AICI.

Audio-Technica ATH-CK323iYL

Nu în ultimul rând, avem căștile ATH-CK323iYL, de la Audio-Technica. Aceste accesorii sunt optimizate pentru iPod, iPhone și iPad și beneficiază de un microfon de înaltă calitate și un sistem integrat pentru controlul volumului. Puteți afla mai multe informații și le puteți cumpăra cumpăra de AICI.

Citește și: