LG Q8 este o variantă mai micuță și mai cochetă de LG V20

LG Q8 este o variantă mai micuță și mai cochetă de LG V20

LG a micșorat un pic ritmul lansărilor de mobile, iar acest detaliu se reflectă în terminale un pic mai interesante, precum noul LG Q8.

După ce divizia de mobile a LG a reușit să-și revină un pic și să iasă din perioada de pierdere, compania se pare că ia decizii destul de inspirate în privința noilor gadgeturi. În loc să lanseze un telefon ieftin și mediocru, gigantul sud coreean ne propune un LG Q8. Gadgetul din imaginile alăturate împrumută cele mai populare trăsături ale LG V20, dar este un pic mai micuț.

LG V20 a fost unul dintre terminalele de top lansate în ultima parte a anului trecut. Acesta s-a evidențiat în fața concurenței prin intermediul unui ecran suplimentar pe rama superioară a gadgetului și prin implementarea unui DAC menit să facă valuri printre audiofili.

Noul LG Q8 împrumută o parte din acele trăsături, dar este semnificativ mai accesibil. Rămâne să vedem dacă producătorii vor face eforturi să-l distribuie în cât mai multe teritorii. LG Q8 este construit în jurul unui ecran cu diagonala de 5,2 inci. Rezoluția nativă este de 2560 x 1440 pixeli, deci imaginile și clipurile ar trebui să se vadă impecabil. Procesorul audio este același din V20 – ESS Quad DAC. Are două camere principale și un ecran suplimentar sub formă de bandă deasupra celui principal.

[readmore]

Ideal pentru aventuri în natură, LG Q8 este certificat IP67 pentru rezistență la apă și praf. Ca urmare, nu ar trebui să îți faci griji dacă îl ții în apă mai puțin de jumătate de oră. Partea de procesare a gadgetului constă într-o combinație dintre un Snapdragon 820 cu 4GB RAM și un acumulator de 3000 mAh.  Memoria internă este de 32GB, iar cele două camere de pe spate sunt de 13 megapixeli, în timp ce pe față are un senzor de 8 megapixeli. Terminalul ar trebui să se comercializeze în Europa până la finele acestei săptămâni, urmând să ajungă în Asia luna viitoare.

lg q8

Citește și: