Lansarea iPhone 8 e mai aproape decât ne așteptam

Lansarea iPhone 8 e mai aproape decât ne așteptam
07:31 09.08.2017

Cu cât ne apropiem mai multe de lansarea iPhone 8, zvonurile referitoare la viitorul terminal se întețesc. Să vedem câte dintre ele se vor dovedi a fi adevărate.

Având în vedere modificările semnificative de design și funcționalitate pe care Apple le-a pregătit pentru iPhone 8, foarte mulți au fost convinși că lansarea de anul acesta va întârzia. În anii trecuți, fiecare nou smartphone al gigantului din Cupertino a fost dezvăluit la finele lunii septembrie, urmând ca la mijlocul lunii octombrie să ajungă în magazinele din întreaga lume. Lansarea iPhone 8 ar fi trebuit să fie excepția de la regulă.

Conform celor de la 9to5Mac însă, oficialii de la Apple, în loc să întârzie, vor prefera să lanseze noul gadget cu stocuri reduse, la aceeași dată ca în trecut. Informația a plecat de la KG Securities, o entitate care ne-a demonstrat și în trecut că rareori se înșeală când vine vorba de zvonuri.

A trebui să avem parte de o lansare înainte de finele lunii septembrie și iPhone 8 ar trebui să fie anunțat împreună cu variante de 7S și 7S Plus. Stocurile pentru toate variantele de telefoane Apple vor fi limitate până în 2018, inclusiv în perioada sărbătorilor de Crăciun care este foarte profitabilă de fiecare dată.

Conform KGI, și după cum se poate vedea în imaginea de mai sus, odată cu lansarea oficială, Apple va prezenta trei variante de culoare pentru iPhone 8: auriu, negru și argintiu. Acestea se vor încărca mai repede decât în trecut, cu condiția să folosești un cablu Lightning – USB-C care se va comercializa separat. Tot cu un accesoriu separat va fi posibilă și încărcarea fără fir.

Momentan, nu este foarte clar aspectul final al smartphone-ului, dar ne putem aștepta la margini inexistente pe două sau chiar trei din ramele terminalului.