Primele imagini cu iPhone 7s Plus dezvăluie spatele de sticlă

Primele imagini cu iPhone 7s Plus dezvăluie spatele de sticlă

Cu toate că suntem asaltați de știri cu iPhone 8, asta nu înseamnă că iPhone 7s Plus trebuie ignorat când vine vorba de lansare.

Pentru lansarea care urmează să aibă loc în toamnă, Apple ar pregăti nu unul, ci trei telefoane iPhone. Astfel, vedeta lansării, iPhone 8, ar urma să fie acompaniat de către modelele iPhone 7s și iPhone 7s Plus.

Despre cele două nu am mai vorbit foarte mult, știrile apărând constant despre modelul 8. Cu toate acestea, avem parte acum de câteva fotografii care surprind spatele de sticlă al viitorului iPhone 7s. Acesta folosește sticla în locul materialului ”standard”, aluminiul.

iphone 7s plus

Din imaginile pe care le putem analiza, telefonul nu pare să vină cu diferențe majore față de modelul 7 Plus, cu toate că am putea vedea ceva schimbări pe partea din față, care nu a fost surprinsă în vreo imagine.

Spatele de sticlă ne face să ne gândim din nou la câteva zvonuri pe care le-am mai prezentat în trecut, conform cărora noile 7s și 7s Plus vor beneficia de încărcare wireless inductivă. Datorită acesteia, îți vei putea încărca telefonul fără să mai ai nevoie de clasicul cablu, după cum arată și phonearena.com.

iphone 7s plus

Spatele de sticlă este folosit pentru a putea face posibilă funcționarea încărcării wireless. Cu toate acestea, sticla este mai puțin eficientă în ceea ce privește disiparea căldurii, în comparație cu aluminiul.

Partea bună în ceea ce privește noul spate de sticlă pentru iPhone 7s Plus este că dispar benzile pentru antenă de pe partea din spate, sticla fiind suficientă pentru transmiterea fără probleme a semnalului. Cele trei telefoane urmează să fie lansate cândva în septembrie, dar iPhone 8 va ajunge pe piață, cel mai probabil, în octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI