Primul hands-on cu iPhone 8 nu e ce te așteptai, dar arată spectaculos

Nu trece o zi fără să vorbim de iPhone 8, dar se pare că zvonurile care ajung online încep să se apropie semnificativ de produsul care va ajunge în magazine. 

iPhone 8 va fi anunțat oficial în luna septembrie și va ajunge în magazine la începutul sau mijlocul lunii octombrie. Ca în fiecare an, pe marginea designului viitorului gadget au existat de mult timp speculații. Se pare însă că începem să ne formăm o opinie informată despre aspectul real al terminalului. Cea mai nouă imagine pe marginea subiectului a fost postată de Evan Blass, pe care cei mai mulți internauți îl cunosc sub numele de @evleaks.

După cum se poate vedea în imaginea de mai sus postată de @evleaks pe Twittter, dispozitivul va avea fața dominată de un ecran fără margini. Designul ne aduce aminte de Essential Phone, mai ales că în partea de sus se vede o bucată de margine pentru difuzor, cameră frontală și, probabil, un senzor de proximitate. În rest, butonul principal fizic a dispărut. Nu știm exact unde va fi senzorul de amprentă, dacă se va ascunde sub ecran sau va fi amplasat pe spate.

În privința clipului de tip hands-on disponibil mai sus, acesta a fost realizat de Marques Brownlee și folosește un aparat construit pornind de la zvonurile ajunse online în ultimele săptămâni. În mod evident, nu este un gadget creat de Apple, dar s-ar putea să fie foarte aproapte de smartphone-ul iPhone 8 ce va fi anunțat în următoarele săptămâni. Nu de alta, dar zvonuri din foarte multe surse au trădat aceleași caracterisitici ale aparatului.

Ca feedback pe marginea designului, Brownlee a făcut de asemenea comparația cu Essential Phone al companiei create de Andy Rubin. Va fi interesant de văzut dacă Apple va comercializa dispozitivului doar cu marginea neagră sau va exista și o opțiune albă pentru partea frontală.

07:40 08.08.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video