14 nov. 2017 | 07:55

iPhone X are o problemă cu zgomote ciudate la volum mare

ACTUALITATE
iPhone X are o problemă cu zgomote ciudate la volum mare

Mai mulți utilizatori de iPhone X s-au plâns în ultima perioadă de zgomote ciudate ieșite din difuzor la volum mare. Motivul este necunoscut.

Construcția iPhone X este una foarte atrăgătoare și încărcată de detalii interesante. De exemplu, în momentul în care te uiți la un film pe el, experiența audio este stereo și se simte în mod clar o separație a sunetelor. Acest lucru este posibil deoarece casca din care îți auzi interlocutorul în timpul unui apel funcționează ca difuzor atunci când de uiți la un film. Această implementare este una ingenioasă, dar se pare că nu este perfectă.

Faptul că mai mulți posesori de iPhone X s-au plâns de zgomote ciudate în timp ce ascultau muzică sau se uitau la un film s-ar putea să aibă legătură cu detaliul de mai sus. Primele sesizări au apărut ca de fiecare dată pe Reddit, dar nu a durat mult până au fost confirmate de cei de la MacRumors. Toți cei care s-au plâns de problemă au confirmat faptul că distorsiunile și zgomotul haotic a fost sesizabile mai ales la volum mare și au ieșit de fiecare dată din difuzorul de sus al aparatului sau din cască.

În funcție de muzica pe care o asculți, gravitatea distorsiunilor variază, dar nu dispare niciodată. Unii utilizatori au întâmpinat probleme similare chiar și cu unități de schimb. Partea bună este că situația neplăcută afectează un număr mic de utilizatori și are mari șanse să fie remediată printr-o actualizare de firmware. Nu de alta, dar cazuri similare au fost sesizate la scurt timp după lansarea iPhone 8 și iPhone 8 Plus.

Cel mai probabil, casca din partea de sus a telefonului întâmpină dificultăți în a face tranziția din modul cască în difuzor pentru filme și muzică. Rămâne să vedem cât de repede vom avea parte de o actualizare din partea gigantului din Cupertino menită să remedieze situația jenantă, având în vedere că vorbim de un telefon atât de scump.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele