iPhone X își frustrează utilizatorii cu o linie verde pe ecran

iPhone X își frustrează utilizatorii cu o linie verde pe ecran

După câteva săptămâni în care am criticat defectele întâlnite pe terminalele Google Pixel 2, se pare că nici ecranul de la iPhone X nu este imun.

iPhone X este un dispozitiv definit prin intermediul unui ecran ce-i acoperă toată partea din față. În momentul în care nu ai butoane sau o ramă foarte groasă, toată atenția ta este concentrată pe ecran. Din același motiv, cea mai mică problemă suferită de respectivul panou îți strică întreaga experiență de utilizare.

Din păcate, un număr semnificativ de posesori de iPhone X au observat că pe marginea din dreapta sau din stânga a ecranului, fără nici un fel de avertisment, a apărut un linie verde. Respectiva dungă fluorescentă vine de sus până jos și este independentă de acțiunea desfășurată pe ecran. Respectiva particularitate nu afectează funcționalitatea aparatului, dar cu siguranță frustrează orice utilizator care a investit o avere într-un smartphone

iphone-x-green-line-768x576

Primele sesizări au apărut pe forumul oficial Apple, dar nu a durat mult până când aceeași discuție a făcut valuri pe Reddit. Până la această oră, nu există nici un comunicat oficial pe marginea subiectului din partea Apple. Mai grav decât atât este însă faptul că nu pare să fie o problemă de software. Nu se remediază prin închiderea și deschiderea telefonului, deci s-ar putea să fie totuși o chestiune de hardware.

În acest context, singura soluția ar implica ducerea aparatului în garanție. Având însă în vedere stocurile și numărul foarte mare de comenzi care nu au fost încă onorate, s-ar putea să dureze foarte mult până când vei primi un nou terminal la schimb. Partea bună este că problema nu pare să fie una foarte răspândită, dar, dintr-un punct de vedere, era previzibilă. iPhone X este primul smartphone Apple ce folosește un ecran OLED. Cel puțin cu primele stocuri, vor mai fi depistate mici probleme.

Citește și: