iPhone X confirmat: se va lansa alături de iPhone 8 și 8 Plus

iPhone X confirmat: se va lansa alături de iPhone 8 și 8 Plus

Se vehiculează de mult timp că la evenimentul de mâine vor fi dezvăluite trei noi smartphone-uri Apple. Acestea vor fi iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X.

S-ar putea să fi trecut deja șase luni de când am dezbătut pentru prima oară posibilitatea lansării a trei noi terminale Apple în cadrul unei singure conferințe din septembrie. Conferința cu pricina va avea loc mâine, iar invitațiile către membrii presei au fost deja trimise. În privința aparatelor noi însă, cei mai mulți au fost convinși că va fi vorba de iPhone 8, iPhone 7S și iPhone 7S Plus.

Infirmarea variantei de mai sus a venit de la Apple prin intermediul ultimei variante beta de iOS 11 ce a ajuns online în acest weekend. Versiunea GM – Goldern Master de iOS 11 ar trebui să fie identică din punctul de vedere al funcționalității și opțiunilor cu varianta finală ce va fi distribuită global.

Printre fișierele din interiorul iOS 11 GM, mai mulți dezvoltatori cu foarte mult timp liber au descoperit informații la prima mână despre iminentele lansări Apple. Detaliile referitoare la denumirea noilor smartphone-uri au ajuns online datorită lui Steve Troughtone-Smith. El a postat pe Twitter cuvintele de mai jos împreună cu o captură dintr-un fișier.

Aparent, iPhone 8 și iPhone 8 Plus vor fi modelele mai accesibile de iPhone lansate în 2017. Acestea nu vor folosi panouri OLED, dar măcar vor avea prețuri mai mici de 1.000 de euro. Alături de cele două aparate previzibile însă, va ajunge în magazine și iPhone X. Acesta va fi modelul cu o ramă inexistentă pe trei dintre cele patru margini ale ecranului ce va fi definit printr-un panou de tip OLED, o premieră în cazul smartphone-urilor Apple.

iPhone X va fi un telefon foarte special pentru Apple și va reprezenta o soluție pentru celebrarea a zece ani de la lansarea primului model. Toate iPhone-urile noi împreună cu un nou Apple Watch și Apple TV vor fi anunțate pe 12 septembrie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: