iPhone X are cel mai bun ecran folosit vreodată pe un smartphone

iPhone X are cel mai bun ecran folosit vreodată pe un smartphone

iPhone X este primul smartphone Apple cu un ecran OLED, dar se pare că a fost calibrat atât de bine, încât a ieșit ca fiind cel mai bun în teste.

Apple s-a ambiționat timp de aproape un deceniu să lanseze doar telefoane și tablete cu ecrane de tip LCD. Mulți pasionați de tehnologie au criticat decizia celor de la Apple și au văzut-o ca pe un handicap în fața panourilor folosite de gadgeturile de top ale Samsung. În 2017, iPhone X este primul smartphone al gigantului din Cupertino cu OLED și, din câte se pare, așteptarea a meritat.

În același fel în care DxOMark este o publicație de referință când vine vorba de testarea camerelor foto de pe mobile, DisplayMate realizează unele dintre cele mai elaborate teste pentru ecrane. Pornind de la această premisă, reprezintă o victorie foarte importantă pentru Apple acest review publicat în urmă cu câteva zile.

Conform testelor realizate de publicația online, iPhone X are cel mai bun ecran cu care au avut vreodată ocazia să interacționeze cei de la DisplayMate. Deși Samsung joacă un rol în materializarea panoului, deoarece este produs în fabricile sud coreenilor, magia stă în calibrarea realizată de inginerii Apple. ,,Dar ce face ecranul de la iPhone X cel mai bun folosit vreodată pe un smartphone este calibrarea impresionantă de precizie a display-ului pe care Apple a dezvoltat-o pentru a transforma hardware-ul OLED într-un ecran superb, de înaltă performanță și cu o acuratețe grozavă.”

Având în vedere că tipul unei imagini care te încântă atunci când este afișată pe un ecran e subiectiv, este foarte probabil să vezi un iPhone X și să nu te dea pe spate. Chiar și în aceste condiții, este bine de știut că, din punct de vedere tehnic, performanța celor de la Apple este una remarcabilă comparativ cu alte dispozitive de top din industrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: