iPhone 8 este comparat cu iPhone 7 pornind de la o simplă carcasă

iPhone 8 se va lansa la sfârșitul lunii septembrie, dar deja avem o idee destul de bună despre designul său exterior.

Cei de la Apple au devenit din ce în ce mai ineficienți în a ascunde detalii despre noile iPhone-uri. Au trecut mulți ani de când noul smartphone ieșit din Cupertino a fost o noutate completă în momentul în care a fost dezvăluit de CEO-ul companiei. Pornind de la această premisă, este foarte important să nu fim foarte reticenți când vine vorba despre zvonuri legate de iPhone 8. Cel mai probabil, o mare parte dintre zvonurile pe care le-am aflat în ultimele luni se vor confirma în septembrie.

Cele mai noi detalii despre un ipotetic iPhone 8 au fost desprinse de curând dintr-o carcasă ajunsă online pe Alibaba.com. Aparent, aceasta ar fi destinată viitorului smartphone, dar nu este deloc exclus să fi fost produsă pornind de la speculațiile ce au circulat online în ultima perioadă. Din acest punct de vedere, ar fi bine să o percepeți cu un anumit grad de schepticism.

Pe de altă parte, este posibil ca unii producători de carcase și alte periferice să aibă acces la planurile Apple înainte de lansarea efectivă a telefoanelor. În orice alte condiții, nu ar mai exista numeroase carcase și accesorii pentru noul terminal la momentul lansării. Există însă și producători care vor să iasă în fața concurenței prin lansarea de carcase pornind de la zvonuri.

În privința detaliilor pe care le putem desprinde din clipul de mai sus, un lucru este sigur. iPhone 8 va fi un pic mai mare decât iPhone 7. Sunt șanse destul de mari să aibă două camere pe spate, dar este îmbucurător că amplasamentul senzorului de amprentă ar putea să rămână pe partea din față. Nu de alta, dar respectiva carcasă nu integrează o gaură suplimentară pe spate pentru TouchID.

Orice alte concluzii despre un ipotetic iPhone 8 le puteți trage singuri. Important este că gadgetul se anunță a fi în sfârșit diferit față de iPhone 6, iPhone 6S și iPhone 7.

Alexandru Puiu
07:31 26.05.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video