iPhone 8 ar putea fi mai greu de procurat decât s-ar fi crezut

iPhone 8 ar putea fi mai greu de procurat decât s-ar fi crezut

Noul flagship al Apple, iPhone 8, ar putea depăși așteptările fanilor nerăbdători să pună mâna pe acesta, dar mulți vor trebui să aștepte mai mult decât ar fi crezut și asta pentru că producătorii au anunțat că stocul inițial va fi limitat.

Zvonurile ne sugerează că viitoarele iPhone-uri ale Apple vor ridica ștacheta în acest an, iar schimbările și funcțiile pe care aceștia le-ar implementa în noul smartphone ne intrigă tot mai mult. Poate și pentru că Apple a păstrat același design pentru telefoanele pe care le comercializează pentru ultimele trei generații lansate.

Din păcate pentru mulți care ar fi sperat să pună mâna cât mai repede ce iPhone 8, acestea vor veni în număr limitat, așa că doar cei care se vor mișca incredibil de rapid vor avea ocazia să-l vadă îndeaproape, conform Ubergizmo. Sursele ne sugerează că stocul de telefoane nu va fi disponibil decât în ultimele trei luni ale anului 2017.

Deși lansarea oficială va fi urmată de posibilitatea de achiziționare a iPhone 8, așa cum este și normal, prima colecție de unități va fi extrem de limitată în cantitate. Se așteaptă ca situația să fie similară celei întâlnite în cazul iPhone 7 Plus, varianta Jet Black, care era aproape imposibil de procurat odată cu lansarea.

Nu suntem foarte siguri de ce Apple ar recurge la o asemenea situație la începutul lansării, dar putem estima că ar putea avea de a face cu cantitățile limitate de ecrane OLED. De asemenea, o altă cauză ar putea fi că procesul de producție să fie încetinit de multitudinea de elemente noi pe care Apple vrea să le introducă în noul flagship și care îngreunează asamblarea iPhone-urilor.

În orice caz, aceste zvonuri sunt în fond simple estimări ale specialiștilor și, probabil, informații de care ați vrea să țineți cont dacă vă decideți să achiziționați acest model.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: