05 ian. 2017 | 07:25

ASUS ZenFone 3 Zoom îți aduce aminte iPhone 7 Plus într-un mod pozitiv

ACTUALITATE
ASUS ZenFone 3 Zoom îți aduce aminte iPhone 7 Plus într-un mod pozitiv

Serie ZenFone 3 includea deja câteva modele atrăgătoare, dar noul ASUS ZenFone 3 Zoom este dedicat amatorilor de fotografii de calitate.

Nici nu a început bine anul acesta și deja suntem asaltați de noi modele de telefoane. Cele mai multe dintre ele vor fi lansate la sfârșitul lunii viitoare la MWC în Barcelona, dar CES 2017 a oferit ocazia unor producători să ne arate la ce au lucrat în ultima perioadă. Rezultatul unor serii de zvonuri care s-au extins pe parcursul mai multor săptămâni, noul Asus ZenFone 3 Zoom este primul telefon cu două camere pe spate al taiwanezilor și include multe particularități ce merită lăudate.

Primul ZenFone Zoom nu a fost cel mai atrăgător telefon, dar măcar făcea poze decente. Noua variantă pe care o vedeți imortalizată în imaginea de mai sus are un design inspirat din iPhone 7 Plus, inclusiv când vine vorba de culorile în care poate fi achiziționat. În loc de o deformarea de proporții de pe partea din spate menită să ofere un senzor de dimensiuni generoase, Asus ZenFone 3 Zoom include două camere cu abilități diferite ce lucrează în tandem pentru a crea cadre impresionante de fiecare dată.

Prima dintre cele două camere de pe spatele ASUS ZenFone 3 Zoom are o diafragmă F/1.7 cu un obiectiv wide de 25mm. Cea de a doua are un zoom optic de 2.3X și un obiectiv de 59mm. Ambele au în spate un senzor de 12 megapixeli și includ tehnologia ASUS TriTech+ pentru autofocus mai rapid și imagini mai clare de fiecare dată. Un algoritm intitulat SuperPixel permite ajustarea automată a nivelului ISO și micșorează nivelul de zgomot în imaginile realizate în lumină scăzută.

Partea de procesare este aceeași ca în cazul telefoanelor ZenFone 3 care sunt deja pe piață. În centrul ecuației este un Snapdragon 625. Acumulatorul de 5000mAh este însă o altă inovație importantă ce oferă 42 de zile de standby. Respectiva baterie este atât de mare încât o puteți folosi și pentru a vă încărca alte gadgeturi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele