iPhone 8: Acestea ar fi primele imagini cu noul flagship de la Apple

iPhone 8: Acestea ar fi primele imagini cu noul flagship de la Apple

Au apărut mai multe imagini cu un telefon care pare a fi viitorul iPhone 8, având în vedere elementele de design ale smartphone-ului.

Încă de zilele trecute au apărut informații care fac referire la noile elemente de design ale viitorului flagship Apple și chiar am avut la dispoziție câteva imagini-concept care arată mai toate schimbările care ne interesează.

iphone 8

Acum, avem de-a face cu un model real de iPhone 8, fotografiat de către o persoană anonimă. În imagini se poate vedea telefonul cu presupusul aspect final, iar primul lucru care iese în evidență este faptul că smartphone-ul nu are buton fizic Home. Astfel, sunt șanse foarte mari ca senzorul de amprentă să fie integrat în ecranul telefonului și nu să fie mutat pe partea din spate, așa cum s-a mai vehiculat.

iphone 8

În imagini vedem un smartphone care pare a fi construit cu piesele pe care și dispozitivul final le va avea. Pe partea din spate poate fi văzut sistemul vertical de camere foto duale pe care smartphone-ul îl va avea. De asemenea, butoanele de volum se află pe partea stângă, iar butonul de pornire se află pe dreapta, așa cum ne-a obișnuit deja Apple.

iphone 8

Partea din față este acoperită cu un strat de sticlă 2,5D cu margini curbate, însă imaginile nu oferă informații despre panoul folosit. Știm deja, însă, că Apple ar fi comandat deja 200 de milioane de ecrane OLED, arată gsmarena.com.

În partea de jos a smartphone-ului apar din nou, portul Lightning, care este flancat de difuzoare. Nici de această dată nu mai avem parte de jack-ul de 3,5mm. Imaginile arată și o margine metalică pentru telefon, care ne amintește de iPhone 4 și iPhone 4s.

iphone 8

De obicei, telefoanele noi sunt dezvăluite în septembrie, dar se pare că această lansare ar urma să fie amânată spre finalul toamnei, deoarece senzorul de amprentă integrat în ecran reprezintă o provocare destul de mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: