iPhone 8: O serie de imagini-concept ne arată detaliile noului smartphone

iPhone 8: O serie de imagini-concept ne arată detaliile noului smartphone

iPhone 8 ar putea avea parte de o lansare întârziată anul acesta, dar asta nu înseamnă că nu apar imagini cu viitorul smartphone.

Cu toate că vom mai avea ceva de așteptat până să vedem noul iPhone 8, ne putem delecta deja cu o serie de imagini-concept care ne dezvăluie câteva detalii despre smartphone. Astfel, o sursă de încredere din industrie le-a oferit celor de la Engadget mai multe imagini render care ar arăta designul telefonului.

iphone 8

Cel mai important detaliu cu privire la noul telefon este faptul că aranjamentul camerei foto duale va fi diferit, acestea fiind așezate pe verticală. De asemenea, blițul smartphone-ului este așezat în cadrul aceleiași structuri, care iese puțin în evidență față de restul spatelui telefonului.

iphone 8

Cu toate că formele telefonului par familiare, avem de-a face cu un spate de sticlă pentru smartphone, astfel că poate fi integrată încărcarea wireless. În partea din față ar exista două camere foto pentru selfie-uri, dar și un senzor de amprentă integrat în sticla ecranului.

iphone 8

Telefonul din imagini pare să fie varianta mai mică dintre telefoane, astfel că ne putem aștepta ca sistemul de cameră foto duală să devină un standard, începând cu iPhone 8. De asemenea, sursele arată că ecranele vor avea dimensiuni mai mari: ecranul de 4,7 inci va ajunge la o diagonală de 5 inci, în timp ce varianta Plus, de 5,5 inci, va avea dimensiunea de 5,8 inci.

Nu se știe dacă telefoanele vor avea un ecran fără margini, dar măsurătorile smartphone-urilor arată că aceasta vor fi mai înalte și mai late decât iPhone 7.

iphone 8

Rămâne de văzut dacă iPhone 8 va arăta ca în aceste imagini concept, însă cei de la Engadget mizează pe veridicitatea sursei, care este considerată una de încredere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: