04 oct. 2017 | 19:00

Actualizarea de la Instagram Stories îți invită prietenii la sondaje

ACTUALITATE
Actualizarea de la Instagram Stories îți invită prietenii la sondaje

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale la ora actuală și continuă să atragă utilizatori într-un ritm foarte alert, mai ales dintre adolescenți.

Foarte mulți sunt pasionați de rețeaua socială deținută de Facebook datorită unei funcții intitulate Instagram Stories. Aceasta a fost copiată de la Snapchat în urmă cu mai bine de un an și se reflectă în posibilitatea postării de imagini și clipuri într-un colaj – poveste. Acel conținut va dispărea din orice colț al platformei online după 24 de ore.

Efemeritatea conceptului se pare că a atras foarte mulți fani, iar prin intermediul unei actualizări anunțate zilele trecute, popularitatea nu va face decât să crească. Stickere sunt disponibile de mult pe Instagram Stories, dar de acum înainte vor fi disponibile și stickere interactive, sub formă de sondaj.

Prin intermediul noilor stickere, poți pune întrebări cu mai multe variante de răspuns celor care îți accesează povestea. Astfel, poți lua o decizie mai mult sau mai puțin importantă pornind de la feedback-ul celor care te urmăresc. Nu trebuie decât să tragi un sondaj (Poll) din secțiunea stickere și să-l personalizezi în funcție de preferință. Poți tasta de la zero întrebarea și poți defini fiecare dintre cele două răspunsuri disponibile. Pentru ca cineva să vadă rezultatul sondajului, trebuie întâi să voteze.

Dacă tu ești cel care a inițiat sondajul, poți vedea rezultatele accesând lista cu persoanele care ți-au accesat povestea de pe Instagram. Acolo vei vedea numărul total de voturi, toate personale care au votat și ce au ales. La fel care întreaga idee de Instagram Stories, rezultatele la sondaje vor dipărea după 24 de ore împreună cu conținutul foto/video asociat.

Tot la capitolul personalizare a Instagram Stories, de acum înainte, vei avea acces la mai multe culori dacă vrei să scrii sau să desenezi ceva pe clipuri și fotografii. Noi stickere și o unealtă pentru alinierea imaginilor ar trebui să-ți genereze mai mulți fani. Aceste elemente noi sunt introduse în Instagram 17 pe iOS și Android.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele