Noile imagini cu Galaxy S8 confirmă multe dintre zvonurile răspândite online

Noile imagini cu Galaxy S8 confirmă multe dintre zvonurile răspândite online


Pentru mulți dintre clienții Samsung, dar nu numai, Galaxy S8 nu reprezintă doar următorul flagship al companiei, ci o șansă ca sud-coreenii să reintre pe piață în forță după fiascoul cu Galaxy Note 7. Pentru că a Galaxy S8 a ramas unul dintre cele mai așteptate telefoane al anului, nu este de mirare că zvonurile cu privire la acesta sunt tratate cu seriozitate.

Drept urmare, o serie de imagini care susțin că au în prim plan acest model și S8 Plus au apărut pe canelele media, sugerând că flagship-ul va avea un ecran curbat de tip Infinity, conform Daily Mail. Acestea surprind un ecran edge-to-edge, ceea ce înseamnă că producătorii coreeni au decis să elimine butonul fizic pentru intrarea în meniu și care a fost folosit în cazul modelelor trecute și pe post de senzor de amprentă. Noile informații sugerează că scanerul de amprente ar putea fi mutat pe carcasa din spate a telefonului sau undeva în partea de jos a ecranului.

Deși fotografiile nu ne arată telefonul în toată splendoarea lui, ne oferă totuși o idee cu privire la dimensiunea ecranului, raportat la cea a întregului dispozitiv. Aceleași zvonuri susțin că datorită schimbării majore de aspect cu care vine compania de telefonie mobilă, acesta va reuși cu siguranță să se facă remarcat pe piață. Marginile foarte înguste, atât în partea de sus, cât și în partea de jos a ecranului, îi conferă smartphone-ului un plus la valoarea estetică.

Imaginile puse la dispoziție reușesc să confirme multe dintre zvonurile care au circulat în ultimele luni. Acestea ne indică un smartphone cu carcasă din metal și sticlă, care este echipat cu port USB-C, care permite încărcarea rapidă și un transfer al datelor facil. De asemenea, este vizibil un microfon poziționat la dreapta portului pentru încărcare. Dacă aceste informații confirmă multe dintre știri, existența jack-ului de 3,5 mm ne arată că cei de la Samsung nu au eliminat portul, așa cum se zvonea la un moment dat.

Aceleași surse ne anunță că cei de la Samsung vor începe producția în masă a S8-ului în martie, după ce vor primi componente importante de la furnizori undeva în cursul lunii februarie (aici ne referim la scanerul pentru iris produs de Partron și lentilele foto de la firma Sekonix). De aceea, ne putem aștepta la lansarea dispositivului la mijlocul lunii aprilie, așa cum se zvonea inițial, însă vom anunța eventualele modificări și informații odată ce vor apărea.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: