Samsung va face valuri la MWC 2017 fără Galaxy S8

Samsung va face valuri la MWC 2017 fără Galaxy S8

Mai multe publicații online au primit o invitație la conferința Samsung din cadrul MWC 2017, dar nimeni nu știe cu siguranță ce se va anunța.

MWC 2017 este cel mai important târg de mobile din an, iar majoritatea jucătorilor importanți din tech își vor face simțită prezența la eveniment. Excepția de la regulă va veni sub forma celor de la Apple, care și-au făcut deja un obicei din a lipsi de la majoritatea târgurilor IT de peste an.

În cazul Samsung, MWC a reprezentat în anii trecuți cadrul perfect pentru anunțarea unui nou smartphone Galaxy S, dar anul acesta se pare că nu va fi cazul. Cei care au sperat că vor afla toate detaliile despre noul Galaxy S8 la Barcelona au fost deja dezamăgiți săptămâna trecută de directorul diviziei de mobile din cadrul companiei. Koh Dong-jin a confirmat pe 22 ianuarie că noul vârf de gamă nu va fi pus în fața reflectoarelor la Mobile World Congress. Cel mai probabil, lansarea oficială a gadgetului va avea loc la finele lunii martie sau începutul lunii aprilie.

Respectiva informație detaliată mai sus a fost făcută publică în același comunicat prin care ni s-a adus la cunoștință motivul exploziilor pentru Galaxy Note 8. Revenind însă la conferința ce va avea loc de pe 26 septembrie 2017 la ora 7:00 PM, nimeni nu știe exact care vor fi noutățile cu care Samsung vrea să rupă gura târgului. Nu putem decât să speculăm.

Având în vedere obținerea recentă a licenței comerciale pentru Gear Fit Pro, s-ar putea să fie vorba despre un nou ceas cu o serie de funcții dedicate pentru monitorizarea efortului fizic. O nouă tabletă reprezintă de asemenea o posibilitatea reală. Chiar dacă nu au fost făcute publice detalii despre Galaxy Tab S3, respectivul aparat a trecut recent pe la FCC, autoritatea americană pentru certificarea gadgeturilor. În definitiv, există câteva motive importante pentru care nu merită să pierdeți respectiva transmisiune în direct pe YouTube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: