Samsung Hello ar putea veni cu noi funcții inteligente pentru Galaxy S8

Samsung Hello ar putea veni cu noi funcții inteligente pentru Galaxy S8

Pentru că Samsung Galaxy S8 este tot mai aproape de lansare, zvonurile ne oferă noi informații privind funcțiile asistentului virtual.

Am mai amintit în articolele trecute de faptul că flagship-ul companiei Samsung, Galaxy S8, va debuta cu un asistent personal unic, numit Bixby, dar zvonurile susțin că acesta nu va funcționa de unul singur, ci ajutat de o altă aplicație, pe nume Samsung Hello.

Compania a anunțat recent o marcă numită Samsung Hello care, dacă e să ne luăm după descrierea sa, există o posibilitate destul de mare să funcționeze cu ajutorul inteligenței artificiale, conform Cnet.

Inteligența artificială pare a fi un nou trend al anului 2017 și, cu Bixby, Samsung va depăși funcțiile Google Assistant, Alexa a celor de la Amazon și orice alte actualizări cu care ar veni cei de la iPhone, în anul 2017, pentru Siri. Dacă Samsung va face acest pas, își va putea recâștiga încrederea pe piața industriei mobile și va reuși să ajungă iar în top după dezastrul Note 7. Și, după cum foarte bine știm, compania are nevoie de o reajustare pentru a înregistra un nou succes.

Conform surselor, Samsung Hello se folosește de un software care poate organiza conținutul, precum jocuri, muzică, vreme și orice alte știri sociale, în funcție de preferințele utilizatorului. Cu alte cuvinte, programul va avea capacitatea de a învăța ceea ce îți place, în funcție de deciziile pe care le iei și de conținuturile pe care le urmărești, și va putea apoi să îți personalizeze feed-ul pentru a-ți servi nevoilor personale.

Aparent, Samsung Hello va putea chiar să și răspundă unor comenzi vocale. Totuși, nu este suficient de clar cum vor încorpora cei de la Samsung aceste funcții ale asistentului personal în cele oferite de Bixby.  Ne putem imagina fie un singur software care să poată realiza funcțiile ambelor programe, fie o extensie a asistentului Bixby, care să compenseze lipsurile acestuia.

Cu toate că aceste informații sunt pură speculație în acest moment, având în vedere momentul lansării smartphone-ului Galaxy S8, veridicitatea zvonurilor va putea fi analizată în curând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: