Huawei Mate 10 Lite promite să fie accesibil și foarte bun

Huawei Mate 10 Lite promite să fie accesibil și foarte bun

Sezonul lansărilor de telefoane e departe de a se fi încheiat pe 2017. Luna vitoare, pe lângă noile smartphone-uri Google Pixel, vor fi lansate Huawei Mate 10, Mate 10 Pro și Mate 10 Lite.

În fiecare an, cei de la Huawei și-au lansat vârfurile de gamă în mai multe variante care împărtășeau cea mai mare parte a titlului și o parte importantă din specificații tehnice. Anul acesta nu va reprezenta o excepție de la regulă. Pe 16 octombrie, a fost anunțată conferința de anunțare a vârfurilor de gamă Huawei pentru a doua jumătate a acestui an.

Luna viitoare, în cadrul unui eveniment care va fi transmis live online, vom avea parte de Huawei Mate 10, Mate 10 Pro și Mate 10 Lite. Cel mai atrăgător dintre ele ar trebui să fie Huawei Mate 10 Pro. Cu toate acestea, Mate 10 Lite ar putea ajunge în mâinile celui mai numeros public.

Întâmplarea face că majoritatea specificațiilor aferente celui mai ieftin Mate 10 au ajuns deja online. Din câte se pare, Mate 10 Lite va fi lansat în cadrul aceluiași eveniment în care vor fi expuse smartphone-urile de top ale chinezilor. Deși nu va împărtăși ecranul fără ramă cu Mate 10, varianta Lite va avea o carcasă metalică, va fi disponibil în trei culori și va avea o margine subțire a panoului.

Dintr-un punct de vedere, Huawei Mate 10 Lite va încerca să ne schimbe percepția despre dispozitive mainstream. Acesta va fi construit în jurul unui panou de 5,9 inci cu un raport de aspect de 18:9  și o rezoluție Full HD+, 1080 x 2160 pixeli. La interior, va ascunde o combinație între un SoC octacore Kirin 650 cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Acumulatorul va fi de 3340mAh.

Pentru captură foto/video, va folosi nu mai puțin de patru camere, două pe o parte și două pe cealaltă. Pe lângă un senzor de 16 megapixeli pe spate și un al doilea senzor de 13 megapixeli pe partea din față, Mate 10 Lite va avea un al doilea senzor de 2 megapixeli pe fiecare parte.

Huawei Mate 10 Lite va ajunge pe piață preinstalat cu Android 8.0 Oreo în luna noiembrie a acestui an la 450 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: