Noile imagini render cu Huawei Mate 10 arată un telefon spectaculos

Noile imagini render cu Huawei Mate 10 arată un telefon spectaculos

Huawei Mate 10 se apropie, în continuare, de lansare, iar noile imagini ale telefonului prezintă un smartphone spectaculos.

În imaginile nou-apărute pe internet avem ocazia să vedem display-ul generos, de 5,9 inci, de tip EntireView. Acesta are margini inexistente pe laterale, în timp ce marginile de sus și de jos sunt extrem de mici, oferind o experiență imersivă. În plus, raportul de aspect al ecranului este de 18:9.

Lucrurile arată destul de bine și în partea din spate. Se pot observa trei cercuri în partea superioară a smartphone-ului, primele două de sus fiind cele ale camerei foto duale. Recent, au apărut zvonuri conform cărora camerele ar urma să aibă diafragma de f/1.6. Al treilea cerc este cel al senzorului de amprentă.

huawei mate 10

Decupajul celor trei cercuri în carcasa lui Huawei Mate 10 este mult mai interesant decât design-urile pe care le-am văzut până acum, rămâne de văzut dacă va fi păstrat pentru telefon. Pe lateralele camerelor se regăsesc LED-ul și laserul pentru autofocus.

În ceea ce privește specificațiile hardware al care te poți aștepta, ecranul va fi un AMOLED cu rezoluție QHD și diagonală de 6,1 inci, procesor Kirin 970, cel puțin 4GB de memorie RAM și stocare de cel puțin 64GB. Acumulatorul ar fi de 4.000 mAh, cu tehnologia Huawei de încărcare rapidă.

huawei mate 10

Dincolo de memorii, procesorul va fi vedeta, dar și aplicațiile pentru acesta. Pe scurt, ca hardware, Huawei folosește procesul de fabricație TSMC, pe 10 nanometri, care aduce laolaltă 5,5 miliarde de tranzistori pe centimetru pătrat. Cipul vine cu opt nuclee, patru tactate la 2,4GHz și alte patru la 1,8GHz, dar și cu o placă video cu 10 nuclee. Tehnologia pe 10nm nu e o noutate, să ai opt nuclee pe același cip iar nu e, dar capabilități de inteligență artificială (AI) sunt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: