Huawei Mate 10 te va uimi prin design și ajunge pe piață odată cu iPhone 8

Huawei Mate 10 te va uimi prin design și ajunge pe piață odată cu iPhone 8

Lansările de smartphone-uri de top de peste an sunt împărțite între primăvară și toamnă. Huawei Mate 10 va ajunge pe piață în octombrie.

Dacă ați urmărit valul de lansări al smartphone-urilor Apple, acestea sunt anunțate anual în septembrie și încep să ajungă pe piață în luna octombrie. Conform celui mai recent set de zvonuri din China, același principiu se va aplica anul acesta și în cazul Huawei Mate 10. Cel mai recent terminal de top al chinezilor ar trebui să fie dezvăluit la toamnă și e menit să ne lase cu gura căscată prin intermediul unor particularități atrăgătoare de design.

Noul Huawei Mate 10 ar trebui să ajungă în magazine în luna octombrie a acestui an, în același timp cu iPhone 8. În privința gadgetului Huawei însă, acesta va fi definit printr-un set de rame aproape inexistente pe margini. Dacă zvonurile ajunse online se confirmă, gadgetul ar trebui să fie construi în jurul unui procesor proprietar Huawei Kirin 970. Respectivul SoC va folosi o arhitectură pe 10 nanometri și ar trebui să fie în egală măsură foarte performant și eficient din punct de vedere energetic. Din păcate, alte specificații legate de performanța terminalului nu au ajuns momentan pe internet.

Huawei Mate 10 ar trebui să vină la pachet cu o rezoluție nativă de 2160 x 1080 de pixeli. Acesta detaliu se reflectă într-o raport de aspect de 18:9, în timp ce diagonala va fi de aproximativ 6 inci. Mometan, Huawei Mate 9 care este pe piață la această oră are 5,9 inci în diagonală și un raport de aspecti 16:9. Datorită raportului de aspect neobișnuit, dacă se confirmă, Mate 10 va fi un pic mai înalt față de vechiul aparat, dar mai puțin lat, o particularitate care îl va face mai ușor de ținut în mână.

A fost dezbătută și posibilitatea integrării unor camere foto/video de profunzime pe spatele Huawei Mate 10. Acelea ar trebui folosite în experiențe de realitate augmentativă. Prea multe detalii nu se cunosc însă despre abilitățile lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: